Vatika Naturals Hindistan Cevizli Saç Bakım Yağı 200 ml Ürün İncelemesi

Ürünü geçen yaz Pttavm’de Talhakozmetik satıcısından 30 TL’ye almıştım. Saç bakım planlamama göre bu ürünü 2022 Ocak ile Şubat 14’ü arasında kullanacaktım. Nitekim öyle de oldu. Haliyle zamanlamamı bitirdim ve ürünü 1.5 aylık süreçte inceleme fırsatım oldu. Vatika Naturals ürünlerini daha önce de inceledim, gerçekten sağlam ürünleri var. Ayrıca içindekiler listesi kapakta var, bilmeyenler veyahut göremeyenler yeni sekmede açıp yakınlaştırabilirler. İçeriğinin de uygun olduğu kanaatindeyim.

Gelelim ürünün bendeki etkilerine;

  • Saçlarımı inanılmaz yumuşattı.
  • Kabarık saçlarımı söndürdü. Açıkçası bu herkese iyi gelmeyebilir ancak ben kalın telli hacimli ve bukleli saçlara sahip olduğumdan, saçlarım gerçek uzunluğuna yakın gözüktü. Ayrıyeten bilmeyenler için, zaten hindistan cevizi yağı saçı söndürür, hatta birçok saç düzleştirme (doğal yöntemler) formüllerinin içinde de yer almaktadır.
  • Saçlarımda bazen 1 gün beklettim, bazen erkek arkadaşımla buluşmadan birkaç saat önce uygulayıp arındırdım. Bazen erkek arkadaşımla buluştuktan sonra saçlarım frizlenince (kabarmasını önlemek amacıyla) yanında da uyguladım.
  • Saçlarım inanılmaz parladı.
  • Birkaç kez sanırım, fazla uyguladım o zaman ağırlaşma oldu. Arkadaşlar kozmetikte hangi ürünü fazla uygularsanız saçınızda ağırlaşma yapar.
  • Çok az da olsa saçlarımı uzattı diyebilirim.
  • Kokusu gayet güzel. Hatta erkek arkadaşım yine ne sürdün diye takılır. Çünkü saçlarıma bir şey sürmemi istemez doğal koksun ister.. Yani demem o ki parfümümsü bir kokusu var.

Ayrıyeten şunu da belirtmeliyim ki ürünün yarısı duruyor, gayet bereketli ürün. Yeni ürünleri deneyeceğim için şuanda öylece duruyor. Muhtemelen ara ara saç bakım maskesi niyetine veyahut erkek arkadşımla buluşma öncesi yine uygulayacağım.

Bir Cevap Yazın