Şampuana Ayçiçek Yağı Katmak ve Etkileri | Şampuana Ayçiçek Yağı Katmak Saç Uzatır Mı? 1 Aylık Saç Bakım Kürüm (Kasım Ayı)

Şampuana Ayçiçek Yağı Katmak Ne İşe Yarar?

Uygulamayı 1 Kasım – 30 Kasım arasında, haftada 4 gün olmak üzere saçlarımı şampuanlayarak kullandım. 31 Ekim tarihinde şampuanla karıştırdım ve 24 saat sürecek şekilde beklettim. Her seferinde çalkaladım çünkü bildiğiniz üzere yağ üstte kalabiliyor. Çalkalamadan kullanırsanız zaten eklediğiniz yağın çoğunu saçınızda şampuanlayarak verimi azaltırsınız ona dikkat edin.

Ayçiçek yağını tek haliyle de saçlarımda uyguladığım gibi, çok merak ediyordum şampuanla birleşince etkisinin nasıl olduğunu. Yazıyı okuyan kişiler denedi mi bilmiyorum ama ayçiçek yağı saçı sakinleştiren, parlatan hafif bir yağdır.

Ayçiçek yağını kullanırken aynı zamanda içten de destekleyin. Hangi doktor demişti Ender Saraç mı yoksa Osman Müftüoğlu muydu emin değilim. Ender Saraç demişti galiba, bir fincanın çeyreği kadar içilirse günlük E vitamini ihtiyacını ziyadesiyle karşılar tarzında bir söylemi vardı. Ben uygulamıştım, gayet de etkili olmuştu hatta ilk etkiyi cildimde gözlemlemiştim. Yani ayçiçek yağını hem tüketerek hem dıştan destekle uygularsanız tıpkı zeytinyağı yazımda da belirttiğim üzere maksimum verim alırsınız.

Nasıl Kullandım?

350 ml şampuana 2 yemek kaşığı ekledim ben. Açıkçası ayçiçek yağı hafif olduğundan daha fazla bile ekleyebilirdim. Şampuanın kıvamı da bozulmadı, hatta kokusunda bile pek değişiklik olmadı.

Gelelim şampuana ayçiçek yağı eklediğim kürümün bendeki etkilerine;

  • Saçlarımı ciddi anlamda sakinleştirdi. Gereksiz kabarıklığı uyuz ediyordu onu düzeltti.
  • Saçlarımı yumuşacık yaptı.
  • Saçlarımın sarılığını belirginleştirdi. Zaten ayçiçek yağı sarı saçlılara iyi gelir.
  • Saçlarımın uzamasına bir etkisi oldu.
  • Saçlarımı neme doyurdu.
  • Saç dökülmesine karşı bir etki görmedim.

Bir Cevap Yazın