Organix Hyaluronik Asit Maske Ürün İncelemesi

Ürünü Şok’tan 10 TL’ye satın aldım. Organix markasına zaten aşinalığım olduğu için ve kullandığım için bu maskeyi denemek istedim. Ürünün vad ettikleri;

  • Cildi neme doyurmak,
  • Cildin gözeneklerini temizlemek,
  • Cildin ışıltısını yeniden kazandırmak.

Peki ürün bende bu etkileri yaptı mı derseniz, kesinlikle yaptı. Fiyatına göre oldukça uygun bir ürün gerçekten.

Gelelim bendeki etkilere;

  • Cildime nem kazandırdı.
  • Siyah noktalarım azaldı.
  • Cildim parladı.

Kullandığım siyah nokta kremleri bile siyah noktaları fazlalaştırırken, tesadüf eseri gördüğüm ve ilgimi çektiği için aldığım maskenin siyah noktalarımı azaltması çok sevindirici oldu.

Peki Ürünü Nasıl Kullandım?

Ürünü uygulamadan önce yüzümü lavanta sabunu ile kirden arındırdım. Sonra yüzümü iyice kuruladım ve gerekli miktarda maskeyi tüm yüzüme uyguladım. Arkasında 15 – 20 dakika diyordu ancak ben genelde 20 – 25 hatta bazen 30 dakika arası süre tutuyorum. İyice kuruyunca yüzümü derinlemesine yıkıyorum ve arındırıyorum.

Şunu söylemek isterim ki, bu maskeyi fazla uygulamanız emilim etkisini yavaşlatacaktır, öyle ki 30 dakika beklettiğim halde kurumadığı oldu, o yüzden siz bence gereğinden fazla uygulamayın, zaten ben de o günden sonra gerektiği kadar uyguladım.

Ürünü Tavsiye Eder Miyim?

Aşırı hassas bir cildiniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim. İçindeki hyaluronik asitten ötürü sanırım uzun süre bekletince çok hafif yanma etkisi oldu. Ancak rahatsızlık vermedi. Bence sorunlu (çok iltihaplı) bir cildiniz yoksa veyahut cildiyeden reçeteli bir ilaç kullanmıyorsanız bir şans verin derim.

3 Özellikli Organix Maske için bu yazımızı incelemelisiniz;

Organix Aloe Vera 3ü1 Arada Temizleme Peeling Maske Ürün İncelemesi – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

One comment

Bir Cevap Yazın