2 Tane Cinsiyet Vardır Demek Yobazlık Oldu

Bir takım hastalıklar dışında İnsanlar bilimsel ve biyolojik olarak 2 cinsiyetten birine aittir. Vücutları ve üreme organları da bu iki cinsiyete göre şekillenmiştir. Herkesin bildiği gibi bu iki cinsiyetten birine kadın diğerine ise erkek denir. Ancak bazı insanlar hatta bazı insanlar demeyelim, kendisini solcu ve liberal olarak gösteren, eşitlik ve özgürlükten bahseden ancak kendi gibi düşünmeyen herkesi faşist olmakla suçlayan bu kesimlere göre ise 2 tane değil onlarca hatta yüzlerce cinsiyet vardır. Gerici sola göre insanlar kadın ve erkek cinsiyetine sınıflandırmak ayrımcılık yapmaktır. Çünkü onlara göre yüzlerce cinsiyet mevcuttur. Mesela kendini kadın gibi hisseden ama erkek gibi görünen fakat üreme organı erkek olup ameliyat ile kadın göğüslerine sahip olan lakin erkek gibi giyinen kişinin cinsiyeti farklıdır. Biliyoruz kafanız karıştı ama bu gerçek. Kendini solcu olarak gösterenlere göre böyle bir cinsiyet çeşidi mevcuttur hem de yüzlerce…

Solcular komünizm hayranıdır fakat sempati besledikleri Stalin ve Che gibi komünistlere erkeklerin kadın gibi davranmasına karşıdır hatta Che kendini kadın gibi hisseden geyleri çalışma kamplarına atmış ve kampın giriş kapısına da “Çalışmak sizi erkek yapar” yazdırmıştır. Stalin’i ise zaten biliyorsunuz. lezbiyenleri ve geyleri Sibirya’da gulaglara sürmüş ve işkence etmiştir. Peki, günümüz solcuları neyi savunuyor ne yapmaya çalışıyor? Gerçekten bu konuda ciddi bir cevap verebilen kimse yok. Çünkü cevap verdiğinizde de büyük ihtimal engelleniyorsunuz. Sosyal Medya adeta gerici solun esiri oldu.

Gerici solun aslında Taliban veya IŞİD’den bir farkı yok. Gerici sola göre bir erkek öldüğünde kesin hak etmiştir der. Bir kadın öldüğünde ise kadın hakları diye ortalığı yıkarlar. Dünya çok değişik bir yere doğru gidiyor. Büyük ihtimal pek çok devlet bu fikir karmaşası içinde büyük bir anarşiye kapılarak yıkılacak.

Bir Cevap Yazın