Avrupalı Güçler ve ABD Türkiye’yi Rusya İle Savaştırmak İçin PKK’yı Devreye Soktu!

Türkiye’de bir Kürt devleti kurmak isteyen Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Duran Kalkan, Rusya karşı savunma savaşı veren Ukrayna lideri Zelenski yönetimini ağır bir dille eleştirdi. Yıllardır ABD’den destek almalarına rağmen PKK, Ukrayna’da hükümetin emperyalizmin kuklası olduğunu belirtip “Şimdi de yaptıklarının bedelini ödüyorlar” dedi. Güler misiniz ağlar mısınız? PKK Ukrayna hükümetini emperyalizmin taşeronu olmakla suçladı.

PKK Gerçekten Rus güdümüne mi girdi?

PKK ilk kurulduğu yıllarda sıkı bir şekilde Ruslar tarafından desteklenmiş ancak daha sonra batılılar daha çok para yardımı yapınca batılıların köpekliğini yapmaya başladı. Lakin PKK buna rağmen hem Rusya, hem ABD ve Avrupa birliği ülkelerinden başı sıkıştığı zaman her daim destek aldı. PKK şu an bilerek Amerikan karşıtı gibi gözükmekte ve Rusya ile işbirliğindeymiş gibi izlenim vermektedir. Çünkü birileri Türkiye’nin yumuşak karnını biliyor ve PKK nefreti üzerinden Türkiye ile Rusya’yı savaştırmak istiyor. Ukrayna-Rusya savaşında ABD, Fransa ve İngiltere kesinlikle asker göndermeyeceğini ve sıcak savaşa dahil olmayacaklarını söyledi. Hiçbir Avrupa ülkesi Rusya ile savaşa girmeyeceğini duyurdu fakat aynı Avrupa ve ABD, Türkiye’yi savaşa sokmak için elinden geleni yapıyor. PKK şu an ABD ne derse onu yapar. ABD ajanları da Türkiye ile Rusya’yı karşı karşıya getirmek için PKK’ya açıklama yaptırıyor.

Batılılar Türkiye’yi Ruslara karşı kışkırtıyor!

Ukrayna-Rusya savaşında batı medyası tarafından Türk İHA ve SİHA lar bol bol haber yapılmaya başladı. Sanki Ukrayna ordusunda başka kullanılan silah yok gibi hep Türk silahlarını öne çıkarıyorlar. Sizce de her şey çok net bir şekilde belli olmuyor mu? Batılılar durduk yere neden Türk silahını övsün? Maksat hem Rusya’yı hem Türkiye’yi zayıflatmak ve Türkiye’de savaşa çıkartarak Doğu da Kürdistan ve Ermenistan, batı da ise Yunanistan kurmak, İstanbul’u Türklerden arındırmak.

Rusya’nın savaş uçağını düşürdüğümüzde Rusya onlarca yaptırıma rağmen Türk akımı ve nes projeleri devam etti. Savaş ihtimali hemen hemen söz konusu omadı bile. üstelik o dönemde nato neredeyse Rusya’ya Türkiye’ye dalacaksan dal, karışmıyorum dercesine hamleler yaptı. buna rağmen Rusya yetkilileri Türkiye ile savaşı konuşmadı hiç. daha sonra ilişkiler toparlandı. darbe girişimi oldu. Rusya çok ciddi destek verdi. o dönem Biden’ın tavrını biliyoruz. ilişkiler neredeyse tamamen düzelmişken Rus büyükelçisi suikastı oldu. Rusya en ufak bir şey demedi. Hatta Fetö’nün yaptığını biliyoruz anlamında açıklamalar oldu. Rusya bizim dostumuz mu? kesinlikle hayır. Suriye, Libya, Karabağ, Ukrayna vs. hemen hemen içinde bulunduğumuz bütün cephelerde savaş halindeyiz zaten. Ancak görünen o ki iki ülke de batının istediğini yapmıyor, tuzağa düşmüyor.

Bir Cevap Yazın