Urban Care Saç Bakım Seti Ürün İncelemesi | Urban Care 1 Aylık Saç Uzatma Kürüm İşe Yarıyor Mu?

Öncelikle bu setteki her bir ürünün incelemesini yaptım. Bu Macadamia & Keratin Serisinde tek eksik olan ürün saç serumu idi sanırım. Ancak kendisini alma gereği duymadım, yorumlarda belirtirseniz deneyip inceleme yapabilirim. Ben genel olarak bu setten ve uyguladığım kürden memnun kaldım. Özellikle durulanmayan bakım kremini uzun süre kullanacağım. Sadece Urban Care ürünlerinin kıvamını fazla sıvı buluyorum. Onun dışında bir olumsuz yönü yok bana göre. Bir Urban Care markasının de her şampuanların rengi kıvamı nasıl aynı oluyor onu anlamıyorum. Şuan Expert serisindeyim onda da aynı renk aynı kıvam hatta aynı koku bulunuyor cidden tuhaf. Herneyse,

Gelelim hepsinin bendeki ortak etkilerine;

  • Saçlarımı nemlendirdiler.
  • Saçlarımı yumuşattılar.
  • Saçlarımı yatıştırdılar.

1 Aylık Saç Uzatma Kürüm Setle Birlikte İşe Yaradı Mı?

Gelelim kürün bendeki etkilerine;

  • Saçlarımı uzattı.
  • Saçlarım uzarken set sayesinde saçlarım nemlendi.
  • Set ve kür etkisi ile saçlarım ışıl ışıl parladı. Hatta arkadaşımla buluştuğumuzda saçlarımın parlak olduğunu söylemişti.

Kürü bilmeyenler için;

Urban Care Yoğun Nemlendirici ve Onarıcı Şampuan 1 Aylık Saç Uzatma Kürüm İnceleme – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Şampuana Nane Yağı Eklemek Saç Uzatır Mı? – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Saçlarımda önceliğim uzatma çünkü kırık gördüğümde kesiyorum. Ayrıca saçlarında kırık olmadığını iddia eden yalan söylüyordur onu söyleyeyim. Saçların uçları çok dayanıksızdır. Ben saç uzatmanın yanında, saç bakımımı da yapmış bulundum bu seri ile. Zaten serinin amacı saçları nemlendirmek ve onarmak. Onarmaya dair bir yorum yapmaya çekiniyorum, sebebi ise, herhangi bir şeyin saçı onaracağını düşünmeyip, saçların görünümünü düzelteceğini düşünmem.

Bir Cevap Yazın