Keşke 2021 Royal Rumble’ını Bu İkili Kazansa Dediğimiz Güreşçiler (Erkekler Ve Kadınlar)

  1. Undertaker Ve Michelle McCool

Gerçekten ne efsane olurdu. İkisi de benim favori güreşçilerim. Undertaker’dan ötürü bu ihtimal artık yok denecek kadar az, biliyorsunuz kariyerine noktayı koydu. Ancak bu ikili ile ilgili takım maçları neden çıkarmadılar onu anlamış değilim! Çok geçmeden en azından karı koca maçlarda yer almalılar! Tek bir bölümlük de olsa bu yaşanmalı.

2. ‘The Fiend’ Bray Wyatt Ve Alexa Bliss

Benim güncel güreşçiler arasında 2021 Royal Rumble’ını kazanmasını en çok istediğim 2 güreşçi! Abartılmış güreşçilerden gına geldi artık. Becky, Seth Rollins, Charlotte, Drew, Asuka, Shinsuke, bunlar zaten RR kazananı oldular. 2. Defa kazanmaları bu 2 yetenekli güreşçiye haksızlık. Ayrıca Sister Abigail’in Alexa Bliss olduğu ortaya çıktı 2020 yılında. Açıkçası ben Alexa’yı sevmeme rağmen Nikki Cross’u daha uygun bulmuştum sayko tarzından dolayı. Ancak Alexa ile Bray çok çok uyumlu oldular. İyi ki Nikki olmamış diyorum şimdi. (Tabi Nikki’nin de çok yakın zamanda Heel Turn gerçekleştirmesini istiyorum ona yakışan bu.) Ayrıca 2020 yılı Corona yılıydı, insanlar smackdown bile izlemek istemiyordu. En çok bu ikilinin sahneleri izlendi desem yeridir. Yani belki de 2021 Royal Rumble’ına hazırlık oldu denebilir.

3. Cm Punk & Aj Lee

2020 Royal Rumble’ında bazı hayranlar Cm Punk’ın kazanmasını veyahut sürpriz bir şekilde ringe gelmesini bekliyordu. Ancak öyle olmadı. Ama bu WWE, Becky 30 güreşçi arasında değilken RR kazandı, her şey beklenir! Onun dışında Aj Lee’yi hepimiz özlüyoruz. Çok yetenekli bir güreşçiydi gerek ring gerek hareketleri satma biçimi vesaire. Eğer bu ikili kazanırsa zamanında bu ikiliyi sevmeyen kişiler bile mutlu olur ve WWE’nin kazancı tavan yapar çok ciddiyim. Tabi bu ihtimalin de maalesef düşük olduğunu belirtelim çünkü ikisi de güncel güreşçiler değiller.

4. Finn Balor & Bayley

Bayley heel turn gerçekleştirdiğinden beri en sevdiğim güreşçidir. Sert görüntü ve imaj ona aşırı yakıştı. Çok uzun zamandır bekliyordum heel karakter olmasını. Maalesef ikisinin de face karakterindeki fotoğraflarını bulabildim kusura bakmayın…. Bu ikili kazanırsa gerçekten aşırı sevinirim ancak face halleriyle asla değil. ”The Demon” Finn Balor ve Heel Bayley haliyle olacak!

5. The Miz Ve Maryse

İkisi başka federasyonda olsa bence daha çok tutulurdu. O derece hak ettiği yerde değiller güreş anlamında. Maryse uzun süredir güreşmiyor, çok beğendiğim bir güreşçi, artık onu ringlerde görmek istiyorum. Bu ikili kazansa çok mutlu olurdum, sadece ben değil bir ton insan sevinirdi buna. Ancak bunun da düşük ihtimaller arasında olduğunu belirtelim.

3 comments

Bir Cevap Yazın