Fırıldak İsveç! Türkiye’yi Tehdit Eden ve PKK’yı Destekleyen İsveç’den Şaşırtıcı Karar!

PKK’yı destekleyen, PKK’lıları mecliste ağırlayan, her konuda Türkiye’nin karşısına dikilen, Türkiye’nin ayağına çelme takan İsveç, NATO’ya girmek için PKK’ya “Terör Örgütüdür” dedi. Cılız bir sesle PKK’nın Terör Örgütü olduğunu söyleyen İsveç, şimdi beslediği PKK’lılara ne yapacak? Meclisinde ağırladığı PKK’lılara ne yapacak? PKK derneklerine ne yapacak? İsveç’in her köşesinde PKK şubesi var. Bu Şubelere ne olacak? İsveç büyük ihtimal burada kelime oyunu yapıyor çünkü bu sefer de YPG’nin terör örgütü olmadığını dile getiriyor. Haliyle PKK şubelerine de YPG şubeleri diyecekler.

Bilmeyenleriniz vardır, YPG PKK’nın alt koludur. Daha çok Suriye’de faaliyet göstermektedir. Kürtçülük hareketinin Suriye’deki ayağıdır diyebiliriz. Amaçları Türkiye, Suriye, İran ve Irak’dan aldıkları topraklar ile Kürdistan’ı kurmaktır.

Peki, bu şartlar altında Türkiye İsveç’in NATO üyeliğini kabul edecek mi? Şahsi olarak bizim fikrimizi kabul etmemesi yönündedir ancak İsveç Fırıldak olduğu gibi Türkiye’yi yöneten siyasetçiler de fırıldak olduğu için İsveç’in NATO üyeliğini kabul ederlerse şaşırmamak gerekir.

Önemli Not: Bir ülkenin NATO’ya girebilmesi için tüm üye ülkelerin evet oyu vermesi gerekmektedir. Aksi halde bir ülke NATO’ya üye olamaz. Bu yüzden İsveç Fırıldaklık yapmaya başlamıştır.

Bir Cevap Yazın