İlişkiye Girmek Meme Büyütür Mü? | Seks İle Göğüsleri Büyütmek Mümkün Mü?

Bir kere seks ile göğüsleri büyütmek mümkün değildir. Göğüs dediğimiz bir kas grubudur. Önce bunu cevaplamış olalım. İnternette çok sayıda yerde göğüs büyümesi yazmaktadır. Bu son derece yanlıştır. Meme büyümesidir asıl doğru olan. Lütfen öncelikle Türk dilini düzgün kullanalım, kendimizi Türkçeye uygun şekilde ifade edelim.

Gelelim ilişkiye girmenin memeleri büyütüp büyütmediğine, ben ve eşim bu konuda hem tecrübelerimiz ile, hem de düşüncemiz ile şunları açıklayacağız.

Öncelikle biz ilişkiye girdiğimizden beri daha da büyüme gözlemledik. Zaten bunu da düzenli ilişkiye girmemize ve böylece hormonlarımızın çalışmasına bağlıyoruz. Hani derler ya evlenince büyür, çoğu bu tarz söylemler hurafedir ancak bu değil. Çünkü ilişkiye girmek hormonları çalıştırıyor ve bunu düzenli olarak yapmak hormonları uzun vadede etkiliyor. Bakın, ayda, yılda bir ilişkiye giriyorsanız çok da bir beklentiniz olmasın. Haftada birkaç gün, haftada 1 uygun. Normal olarak 2 haftada 1, 2 haftada 2, 3 haftada 2, 3 haftada 1 vesaire de olabilir yeter ki bir düzeniniz olsun.

Ayrıca penis vajinanın içerisindeyken memelerin emilmesi ve okşanması da süt bezlerini uyarmaktadır. Bilen bilir, hamilelerde ve bebek doğuranlarda prolaktin hormonu yüksek olmaktadır. Bu hormon süt hormonudur. Kadın doğuma gittiğinizde prolaktin hormonu yüksek çıkıyorsa genelde size sorar bebek emziriyor musunuz diye. Bu bilgiyi de sizlere aktarmış olalım.

Bir Cevap Yazın