2021 TYT Geometri Kanal Önerileri

2021 TYT Geometri Kanal Önerileri (Ders Videoları)

turkcemalumatlar ekibi tarafından özenle analiz edilen birçok kanal tavsiye edeceğiz. Bu tüm dersler için geçerlidir. Enerjiniz hangi öğretmenler ile uygunsa onlardan devam edersiniz. Tek bir kanala bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birinden konu anlatım izleyip, ötekinden tekrar yapıp, diğerinden soru çözümleri inceleyebilirsiniz. Önemli olay konuyu iyi anlayabilmeniz ve soru çözümleri sayesinde yeni sorularda bunları uygulayıp çözebilmeniz. Bahsettiğim diğer kanallar mutlaka soru çözümünde yeni bir şeyler öğrenmenize katkı sağlayacaktır.

1. Kenan Kara İle Geometri 

Geometri için kesinlikle izlemeniz gerektiğini düşündüğüm videolar bu kanaldadır. Özellikle ayraçlar adlı videoları, aynı zamanda yazarak zevkle izlemiştim. Acil yayınları geometri kitabı ile birlikte kanalı izlerseniz Geometri dersinizin çok gelişeceğinden emin olabilirsiniz.

2. Benim Hocam Ebru Tuncay

2019’dan beri takip ettiğim ve sonunda tüm videoları güncellenen Benim Hocam kanalında, Ebru Tuncay öğretmenimizin basit, sade ve hoş bir anlatımı var. Geometri video ders notları kitabı ile birlikte ilerlemenizi tavsiye ederim. Umuyorum ki kitabı da çıkar.

3. Nurtaç Hoca

Sınav için geç denilebilecek bir zamanda gördüm aslında bu çok bilinen kanalı. İlgi çekici ve güzel bir anlatıma sahip. Karekök deneme ve soru bankaları çözümleri olması da ayrı bir artısı.

One comment

Bir Cevap Yazın