1 Hafta Boyunca Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Kullandım!

Ürünü Pttavm’den Enucuzsatinal adlı satıcıdan sipariş verdim. Fiyatı 18 TL idi. Ürünü 4 Ocak ve 10 Ocak günleri arası 7 gün boyunca Inversion Metodu ile uyguladım. 1 Hafta boyunca uygulamama karşın hepsinde ısıtarak kullanmadım. Inversion Metodunu bilmeyenlere aşağıdaki linki bırakıyorum;

Inversion Metodu Nedir ? Inversion Metodu İle Saç Uzatma – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Gelelim Ürünün bendeki etkilerine, ben açıkçası bu ürünü 1 haftalık süreçten önce de kullanmıştım. O zaman da etki almıştım, her neyse şimdi 1 haftalık kullanımdan bahsetmek istiyorum.

  • Saçlarım nemlendi
  • Saçlarım uzadı. Ölçümümü yaptığımda 31.2 cm olan saç uzunluğum 32.7’ye ulaştı.
  • Saçlarım daha kolay tarandı,
  • Saçlarım yumuşadı
  • Saçlarım çok parladı
  • Bebek saçlarım çıktı,
  • Bebek saçlarımda ve saçımın genelinde hafif bir koyulaşma oldu. Saçlarımdaki turunculaşmalar azaldı.
  • Başlangıçta güçsüz saçlarım döküldü (ancak çok dökülme olmadı) sonra dökülmem durdu. Yani saç dökülmesini azalttı.
  • Saçlarıma hacim verdi.

Bunun yanında, ürünün rengi koyu yeşil kıvamda olduğu için (amla yağı bektaşi üzümü içeriğinden dolayı) yastıklarınızı mahvedebilir. Bizimkiler aynı zamanda kokusundan çok rahatsız oldu açıkçası hacı yağı kokusuna çok benzetiyorlar bu ürünü, bana da çok yoğun geldi ancak rahatsız olmadım hele ki yastık kısmını hiç bahsetmiyorum bile. Boyunluk- şapka kullandım. O kadar yoğun yapısı var ki, ben boya gibi uyguladığım için pişman oldum. Her yere damladı. Yani ürünü bereketli kullanmak gayet de mümkün. Ürün zaten 200 ml, haftada 1 uygulama yapmak bile yeterliymiş, öyle yazıyor yani. Geri kalan kısmını haftaya 3 güne dağıtarak uygulayacağım.

Şampuanlama işlemi de şöyle oldu; Çarşamba Ve Pazar günleri saçlarımı şampuanladım. Onun dışında yağı yıkamadan tekrar yağ uyguladığım oldu, bunu inversion metodunda anlatmıştım. Hazır corona günlerindeyiz, her gün saç yıkamaya gerek yok, yağ emiliyor zaten, bir sonraki gün üzerine direkt yağ uygulayabilirsiniz. Benmari usülü yağı ısıtarak kullanmak ve kan akışını hızlandırmak da inversion metodunun özelliğidir. Ancak ben onu 1 hafta boyunca yapmayı düşünmedim. O ısıtma kısmını ellerimi birbirine sürterek yapmak daha mantıklı geliyor.

Ürün Açıklaması:

A Special part of your beauty is your hair. Dabur Amla Hair Oil with the godness of amla fruit helps keep your hair long, strong and dark. Regular gentle massage into the scalp nourishes the roots, leaving your hair delicately perfumed. Dabur Amla hair oil has been the secret of beautiful hair of 60 years.

For external use only.

İçeriği:

Paraffin Liqudum, Palm Oil, Canola Oil, Phyllanthus Embilica Amla Extract In Oil Perfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol Citral Couramin Eugenol Geranioi, Issoeugenol, Citronellol, Limonene Linalool, Cl No. 61565 Cl No. 4700, Cl No 26100

4 comments

Bir Cevap Yazın