Kadın Düşkünü Tayland Kralı Sevgilisini İkinci Kraliçe İlan Etti!

Kadın Düşkünü Tayland Kralı Sevgilisini İkinci Kraliçe İlan Etti!

Tayland, resmî adıyla Tayland Krallığı, eski adıyla Siyam, Hindiçin yarımadasının orta kısmında bulunan Güneydoğu Asya ülkesidir. Batıda Myanmar (1.800 km), doğuda Kamboçya (803 km), kuzeyde Laos (1.754 km) ve güneyde Malezya (506 km) ile sınırları bulunmaktadır. Güney kısmında Tayland Körfezi, batı kısmında ise Andaman Denizi yer almaktadır.

Ülkenin resmî dili Taycadır. Nüfusun % 95’lik bir bölümü Budizm dininin Theravada koluna mensuptur. Ayrıca animizm inanışı ve İslâm dîni de yaygındır. Tayland Krallığı Parlamenter Monarşi ile yönetilmektedir.

Kadın düşkünü Tayland Kralı önce ‘resmi metres’ ilan ettiği, daha sonra sadakatsizlikle suçlayarak hapse attırdığı, ardından affedip Almanya’daki haremine çağırdığı, peşinden tüm resmi unvanlarını geri verdiği sevgilisine bir hediye daha bahşetti. Ülkedeki kraliyet karşıtı gösterilerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemde olan, uluslararası basında ‘playboy’ olarak da anılan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, ‘resmi metresi’ Sineenat Wongvajirapakdi’yi 36. yaş gününde ‘ikinci kraliçe’ ilan ederek tarih yazdı. Daily Mail sitesinin Alman Bild gazetesinden aktardığına göre 68 yaşındaki Kral ile Sineenat’ın kutlama fotoğrafları da paylaşıldı. Fotoğraflarda çiftin başkent Bangkok’taki Wasukri iskelesinde düzenlenen bir Budist töreninde balıkları ve kuşları serbest bıraktığı ve ikisinin de mavi renkte aynı örnek giyindikleri görülüyor.

Kralın metresi olan ve artık Kraliçe ünvanı ile anılan Sineenat Wongvajirapakdi daha önce çıplak fotoğrafları basına sızdı. Kral, Kralın resmi karısı ve Kralın sevgilileri aleyhine konuşmak Tayland’da suçtur ve cezası hapistir. En ufak eleştiriyi kimse yapamaz.

Kral boynuzlanıyor mu?

Bir başka haber de kralın boynuzlandığı. Kralın sevgilisinin daha önce başka erkekler ile grup seks yaptığı iddia ediliyor.

Bir Cevap Yazın