Bemiks Evigen Bepanthen Kürü İnceleme: 1 Aylık Sonuçlarım (4 Hafta)

Bemiks, Evigen ve Bepanthen karışımı, saç uzatmaya niyetlenmiş çoğu kişinin bildiği bir kürdür. Açıkçası bu zamanda, bu kadar pahalı bulmama rağmen bu kürü uygulama sebebim, hem saç uzatmada ne kadar etki ettiğini görmek hem de gözlemlerimi buraya yazmak idi. Bemiks Evigen Bepanthen Kürü 8 – 2 – 8 şeklindedir. Yani, 8 hafta boyunca haftada 1 kez bu kürü uyguluyorsunuz, 2 hafta mola veriyorsunuz, daha sonra tekrar 8 hafta uygulayıp bırakıyorsunuz. Dilerseniz bu döngüde, saçlarınız istediğiniz uzunluğa gelene kadar da devam ettirebilirsiniz. Bu arada bazıları bu kürü saç dökülmesini azaltmak ve bitirmek, saç çıkarmak, saç güçlendirmek nedenleriyle de kullanıyorlar. Ben sonuçlarıma birazdan aşağıda yer vereceğim.

Ben hangi günler uyguladım?

  1. Hafta: 8 Haziran
  2. Hafta: 16 Haziran
  3. Hafta: 25 Haziran
  4. Hafta: 3 Temmuz
  • 5. Hafta: 10 Temmuz
  • 6. Hafta: 13 Temmuz
  • 7. Hafta: 21 Temmuz

8. Hafta – 30 Temmuz için planladım.

30 Temmuzdan sonra 2 aylık sonuçlarımı belirteceğim.

Kürü uyguladıktan sonra genellikle 2 saat bekledim. Herhangi ürünün saçta emilimi 2 saatte tamamlanır çünkü. Yine de bazen 4 – 5 saat, hatta bazen 1 gün boyunca beklettiğim de oldu.

Maalesef her hafta içinde uygulamış olsam dahil, günler içerisinde düzensizlikler bulunmakta. 2. 8 Haftada buna özellikle dikkat edeceğim. Gerçi önemli olan haftada 1 kez yapmanız ancak düzenin de etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada ben bu bemiks evigen bepanthen kürünü çok masraflı buluyorum. 16 Hafta İçin 4 Paket alınması gerekiyor her birinden. Zaten 3’ünün toplamı 30 küsür yapıyor. 30×4: 120 bana pahalı geliyor açıkçası ama sonuçlar için denemeye devam.

Bu arada bemiks evigen ve bepantheni maske olarak zahmetli buluyorsanız, şampuanınıza ekleyerek de uygulayabilirsiniz. Ben eczacıya sorduğumda hepsini ekle sıkıntı olmaz demişti. Dilerseniz bununla ilgili bir diğer yazımıza bakabilirsiniz;

Bemiks Evigen Bepanthen Kürümün 1 Aylık Sonuçları

Gelelim kürün bendeki etkilerine;

  • Saçlarımın uzamasını hızlandırdı.
  • Saçlarımı parlattı.
  • Saçlarımı yumuşattı.
  • Saçlarıma hacim verdi.
  • Saç dökülmemi azalttı.
  • Az da olsa bebek saçlar çıkardı.

Karışımı kirpiklerime de uyguladım, kirpiklerimde de uzama gözlemledim.

Tavsiye eder miyim?

Bütçenizi zorlarsa şampuana ekleyerek kullanın derim. Ancak zorlamıyorsa denenebilir. Hiç de uygun fiyatlı olduğunu düşünmüyorum bu arada. Daha birkaç yıl öncesine kadar hepsinin toplamı 15 TL civarında ediyordu.

2 comments

Bir Cevap Yazın