Life In Gliserin Ürün İncelemesi

Ürünü geçen sene, sanıyorum korona döneminde, Gratis’ten 6 TL’y gibi uygun bir fiyata satın almıştım. Niyetim bunu şampuana ve saç kremine uygulayarak kullanmaktı. Ancak birkaç kez merakıma yenilip saç uçlarıma saf olarak kullandım ve ellerim saçlarım yapış yapış oldu. O nedenle kesinlikle size bu şekilde önermiyorum. Ancak o yapış yapış haliyle bile müthiş nemlendirdiğini de söylemeden olmaz. En başta da belirttiğim gibi şampuan ve saç kreminde nemlenme etkisi için kullandım. Şampuan bitince kullanmayı bıraktım, yani eklemedim ancak saç kremlerime eklemeye devam ettim. Onun dışında zeytinyağı maskesi, bemiks maskesi, çam terebentin yağı maskesi, tatlı badem yağı maskesi ile birlikte kullandım. Rengini ve kıvamını anında değiştiriyordu.

Gelelim ürünün bendeki etkilerine;

  • Saç kremine eklediğimde saçlarımı inanılmaz nemlendirdi.
  • Saç maskelerime eklediğimde saçlarımı inanılmaz parlattı.
  • Şampuana eklediğimde saçlarımı inanılmaz yumuşattı.

Ayrıca o kadar uygulama yapmama rağmen yarısına bile gelmedim. Saçları benim gibi özellikle kuru olanlar daha yoğun bir şekilde kullanabilir. Onun dışında saç tipi farketmeksizin saçın nemlendirilmesi gerektiğinden her saça öneririm.

Şampuana gliserin eklenmesinin sonuçları ve saç kremine gliserin eklenmesinin sonuçları diye yeni malumatlar yazabilirim. Takipte kalın.

One comment

Bir Cevap Yazın