Mülteciler Yunanistan’da Hamile Kadına Tecavüz Etti!

Avrupa ülkeleri özellikle okumuş, üniversite mezunu, elinden iş gelen, iyi eğitim almış kişileri sınırlarına sokuyor ve geri kalanını ise Türkiye’de bırakıyor, sınırdan geçirmiyor fakat bazen araya eğitim seviyesi düşük mülteciler de kaynayabiliyor. İşte o kaynayanlardan bazıları Yunanistan’da hamile kadına toplu bir şekilde tecavüz ettiler!

Yunanistan’da, Afgan sığınmacı tarafından kaçırılıp tecavüze uğrayan hamile kadın, yardım istemek için yaklaştığı 3 Pakistanlı tarafından toplu tecavüze uğradı.

“the case prompted a crackdown on undocumented migrants in the greek capital, with some 4,500 police arresting 7,000 people in just 72 hours.”

Yabancı basın diyor ki bu dava belgesiz göçmenlere karşı bir baskıya yol açtı ve sadece 72 saat içinde 4500 polis ile 7000 kişiyi tutukladılar. Düşünün arkadaşlar, Avrupa’da en ufak bir olayda kurunun yanında yaşta yanarken Türkiye’ye ise mülteciler tüm hızıyla girmeye devam ediyor. Avrupa ülkelerine 10 bin tane mülteci girerken yer yerinden oynuyor fakat Türkiye’ye milyonlarcası giriyor. Hatta bir tane Avrupa ülkesi 10 tane mülteciye bakıyordu ve onları da sınırdışı etti. 10 tanesine bile tahammülleri yok.

Acaba haber yalan olabilir mi? Arkadaşlar, Avrupa ülkeleri az sayıda baktığı mültecileri kovmak için veya ırkçı partilerin oyunu arttırmak için böyle haberleri abartabilirler fakat Türkiye’de mültecilerin Türk kadınlarına yaptıklarını görünce, küçücük kızın kafasını taşla ezip tecavüz ettiğini görünce bu tarz haberlerin yalan olmama ihtimali daha yüksektir.

Bir Cevap Yazın