3 Ay Boyunca Her Ağda Sonrası Procsin Tüylenme Karşıtı Yüz Ve Vücut Kremini Sürdüm

3 Ay Boyunca Her Ağda Sonrası Procsin Tüylenme Karşıtı Yüz Ve Vücut Kremini Kullandım

Bu kremi 3 ay boyunca her ağda sonrasından itibaren 5 gün boyunca ağda yaptırdığım ve kaş bıyık aldırdığım bölgelere sürerek uyguladım.

İlk Ayın Uygulaması – Mayıs Ayı

Mayıs ayında ağda yaptırdığım gün, ağda sonrası hemen güzellik merkezindeyken kremi vücuduma uyguladım. Ardından 4 gün daha uygulama yaptım. Eğer aynı gün kaş ve dudaküstü aldırdıysam, o günle beraber yine 5 gün boyunca yüzüme uyguladım. Fakat Mayıs ayında başka bir kuaförde indirim var idi, kaş ve bıyık 20 TL idi, o yüzden farklı zamanlarda yüzüme uyguladım.

SONUÇ: Ben en bariz etkiyi bu ilk ayda aldım. Cidden özellikle bacak bölgemdeki kıllar seyrekleşmişti iyice, daha geç çıkmaya başlamıştı.

İkinci Ayın Uygulaması – Haziran Ayı

Haziran ayında da yanımda poşetin içine koyduğum bu kremle güzellik merkezine geldim, ağdayı yaptırır yaptırmaz hemen kremi sürdüm. Kremi sürdükten sonra kaş ve dudaküstümü aldırdım (Eşzamana denk geldi) Yüzümde güneş kremi olduğundan eve geldiğim zaman yüzümü temizleyip yüzüme uyguladım. Ardından 4 gün daha işlemi devam ettirdim.

SONUÇ: İlk ay da kaş kısmında pek fark göremediğim gibi ikinci ay hiçbir fark görmedim. İkinci ay yine vücut tüylerim bir tık geç çıktı. Ama birinci aydaki kadar net etki göremedim. Belki regl döneminin yakınlığı ile ilgilidir bu durum.

Son Ayın Uygulaması – Temmuz Ayı

Bu sefer kremi evden aceleyle çıktığım için unuttum. Hatta daha sonra kremi de bulamadım. Kremi bulduğumda ağdanın üzerinden birkaç gün geçmişti. (Yoğun bir zamandı, müzeleri gezmiştim.) Daha sonra bulduğum gün itibariyle 5 gün uyguladım. Ayrıca temmuz ayında kaş dudaküstü aldırmadım. (Pek zaman bulamadım ona da) Fakat yine de kaşlarıma uyguladım 5 gün boyunca.

SONUÇ: Ağdayı yaptırdığım kuaför hanım, her ne kullanıyorsan devam et dedi, zaten tüylerin ince idi bu ay az çıkmış dedi. İlk ay kadar olmasa da ikinci aydan çok daha iyi sonuç aldım. Kaş kısmında asla bir fark olmadı.

Ürünü Tavsiye Eder Miyim?

Güncel fiyatı 100 TL ve bana göre pahalı. Procsin’de sıklıkla indirim oluyor, denk gelirseniz o zaman alın. İndirimde kesinlikle alınması gereken ürünlerden. Ayrıca fiyatı pahalı gelse bile bana, gramajını düşününce gayet bereketli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Zaten ben bir tık bol kullandım. 4 – 5 ay yetebilecek bir üründü aslında. Ama kaş ve dudaküstü konusunda ümitliydim. O konuda bir işe yaramadı.

Kısacası ürünü tavsiye ediyorum ben. Gayet iyi. Procsin markasını sevmeyenler bile bu ürünü denediğinde beğenecektir bence.

Ürünün genel incelemesini toparlanmış bir şekilde yazımızda belirtmiştik, isterseniz onu inceleyebilirsiniz;

Procsin Butter Cream Tüy Azaltıcı ve Pürüzsüzlük Efekti Veren Günlük Nemlendirici 175 ml Ürün İncelemesi | Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Bir Cevap Yazın