ODTÜ’de Yaşanan Rezaleti Kınamayanlar Türk Milletini Temsil Edemez

Cihat Yaycı ; ODTÜ’de TÜRK BAYRAĞINA ve TÜRK BAYRAĞINI TAŞIYAN ÖĞRENCİLERE yapılan saldırıya tepki vermeyen tüm siyasi partileri ve liderlerini, en hafif tabirle kınıyorum. Siz, Türk Milletini temsil edemez, Türkiye Cumhuriyetini yönetemez ve yönetmeye de aday olamazsınız!

Cihat Yaycı Paşa’nın ODTÜ’de yaşanan o rezalete karşı gösterdiği vakur ve sert duruş, bu vatanın gerçek evlatlarının yüreğine su serpmiştir. Paşa, “Türk Milletini temsil edemezsiniz” derken aslında sadece bir siyasi eleştiri yapmıyor, doğrudan bir haysiyet dersi veriyor. Kendi başkentinde, bu devletin ekmeğini yiyip suyunu içen sözde öğrencilerin, al sancağımıza ve o bayrağı göğsünde taşıyan Türk gençlerine saldırması karşısında dilleri tutulan, üç-beş oy uğruna sus pus olan siyasilere atılmış en büyük tokattır bu sözler. Bayrağına sahip çıkamayanın, vatanın namusuna sahip çıkması beklenemez.

ODTÜ’nün içinde yuvalanmış o bir avuç çapulcu şunu iyi bilsin: Bu topraklar, her bir karışına Türk mührü vurulmuş ebedi Türk yurdudur. Türk bayrağını hazmedemeyenlerin, bu sancağın gölgesinden kaçacak delik arayacakları günler yakındır. “Kürdistan” rüyasıyla yanıp tutuşanların, terör örgütü paçavralarıyla kampüslerde boy gösterip Türk evladına el kaldıranların o elleri, tarihin adaletiyle kırılacaktır. Burası Ankara’dır, burası Türkiye’dir! Bu topraklarda Türk’ün bayrağından başka sancak dalgalanmaz, bu vatanın haritası üzerinde hayal kuranın sonu hüsran olur. Cihat Yaycı gibi ömrünü Mavi Vatan’a ve Türk Devleti’nin bekasına adamış bir komutanın bu haklı isyanı, hepimizin isyanıdır. Bayrağa yapılan saldırıya tepki veremeyen liderlerin ne milliliği kalmıştır ne de yöneticilik vasfı. Kendi evladını kampüste koruyamayan, al bayrağına el uzatıldığında kafasını kuma gömen siyasetçiden bu millete hayır gelmez. Türk genci sahipsiz değildir; Cihat Yaycı Paşa gibi dik duranların sesi, o kampüslerdeki terör artıklarının gürültüsünü elbet boğacaktır. Türk yurdunda Türk bayrağı taşımayı suç sayan, bu cesareti gösteren gence saldıran o zihniyet şunu unutmasın: Bu devletin sabrı, sarsılmaz bir güçle harmanlanmıştır. Bu topraklar üzerinde Kürdistan hayali kuranların son durağı her zaman olduğu gibi hüsran ve zillet olacaktır. Biz bitti demeden bu bayrak inmez, bu ezan dinmez! Cihat Yaycı Paşa’nın dediği gibi; bu sessizliği koruyanlar, yarın bu milletin karşısına çıkacak yüzü bulamayacaklardır.

Gök Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!

Bir Cevap Yazın

Türkçe Malumatlar sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin