Revox Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Saç Bakım Şampuanı Ürün İncelemesi

Ürünü Gratis’ten kardeşim sağolsun bana almış. Revox şampuanlarını ben saç uzatma amacı ile kullanıyorum, açıkçası verim de alıyorum. Saç uzatma özelliği olan bir diğer Revox şampuanı için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

Revox Saç Dökülmesine Karşı At Kuyruğu Şampuanı Ürün İncelemesi – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Gelelim ürün incelemesine, açıkçası ben Şubat ayında tekrar bıraktığım linkteki şampuandan alacaktım ancak bu ürün hakkında da saç uzatıyor tarzı yorumları gözlemledim. Öyle bir etki görüp görmediğimden emin olmak için ve kardeşim sayesinde bu ürüne başladım. Açıkçası şampuanı evdekiler genel olarak beğendiler. Ben de düzenli olarak kullandığım için şu etkileri gördüğümü söylemeliyim.

  • Saçlarımı hacimlendirdi.
  • Saç tellerimde kalın tabaka oluşturdu. Belirgin bir kalınlaşma gözlemledim.
  • Saçlarımı yumuşattı.
  • Saçlarımı güçlendirdi.
  • Saçlarımın uzamasına yardımcı oldu. (Biotine & At Kuyruğuna bağlıyorum bunu)
  • Saç derimi tazeledi ve arındırdı. (Yağ bakımlarından ötürü saç derimi temizlemekte sorun yaşamadığım bir şampuan oldu.)
  • Saç derimi kurutmadı, aksine nemlendirdi.

Ben 1 aylık süreçte bunları gözlemledim. 2 ay kullansaydım saç uzaması ve kalınlaşması adına daha fazla ve iyi sonuçlar alırdım diye düşünüyorum ancak yapmam gereken rutinler var ve 2 ayda bir şampuanımı değiştiriyorum. Size tavsiyem 2 – 3 ay kullanın. Özellikle saç uzatmak isteyenler için söylüyorum bunu. İçerik listesi aşağıda bulunmaktadır.

Alanlar, işe yaramadı diye çöpe atmasınlar, en azından bitirene kadar kullanın. Birçok market şampuanından iyidir. Bunun yanında, denememi istediğiniz ürün varsa, yorumlarda bildiriniz.

Bir Cevap Yazın