2021 AYT Biyoloji Kanal Önerileri

2021 AYT Biyoloji Kanal Önerileri

1. Fundamentals Biyoloji 

Öğretmenimizin özellikle Ayt konu anlatımında ayrı bir başarılı olduğunu düşünüyorum. Özellikle sistemler ve bitki biyolojisi kısmını severek izleyeceğinizi düşünüyorum. turkcemalumatlar.wordpress.com Videolar biraz fazla gelebilir ama Ayt bilgi ağırlıklı olduğu için ve yarısı soru çözüm videoları olduğundan aslında normal olduğunu düşünüyorum.

2. Khan Academy

Özellikle sistemlere ait videoları bulunması ve bunların görselliklerle zenginleştirilmesi, belgesel tadında olması ve izleyeni sıkmamasından dolayı bu sıraya yazdım.

3. Selin Hoca Biyoloji

Bu kanalın hem Ayt konu anlatım kısmını hem de biyokamp videolarını sizlere tavsiye ederim. Limit Biyoloji el Kitabı ve Limit Tyt-Ayt Biyoloji soru kitabı ile videoları beraber yürütseniz başka bir konu anlatımına hiç ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.

Birkaç kanal tavsiye ettim Bu tüm dersler için geçerlidir. Enerjiniz hangi öğretmenler ile uygunsa onlardan devam edersiniz. Tek bir kanala bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birinden konu anlatım izleyip, ötekinden tekrar yapıp, diğerinden soru çözümleri inceleyebilirsiniz. Önemli olay konuyu iyi anlayabilmeniz ve soru çözümleri sayesinde yeni sorularda bunları uygulayıp çözebilmeniz. Bahsettiğim diğer kanallar mutlaka soru çözümünde yeni bir şeyler öğrenmenize katkı sağlayacaktır.

One comment

Bir Cevap Yazın