Oral Seks İle Hamile Kalınır mı?

Oral Seks İle Hamile Kalınır mı?

Maalesef cahil insanlar çok ve Oral Seks ile hamile kalınacağını zannediyorlar ancak böyle bir şey bilimsel olarak mümkün değildir. Öncelikle oral seks nedir? Oral seks, çiftlerin birbirlerini dilleri ve ağız yolu ile uyarmasıdır yani daha açık konuşmak gerekirse erkek kadının vajinasını, kadın ise erkeğin penisini yalar. Bu yalama esnasında eğer erkek kadının ağzına boşalırsa hamile kalacağını zannedenler var. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Bilimsel olarak da mümkün değil. Spermlerin vajinanın iç kısmını döllmesi gerekir. Döller sadece oraya filizlenebilir. Oral sekste spermler mideye gider.

Oral Seks Yapılmalı mıdır?

Eğer partneriniz istiyorsa yapılmalıdır ancak yapılmadan önce temizliğe dikkat edin. Kimse partnerinin bu işi yaparken iğrenmesini istemez değil mi? Bu yüzden kadınlar vajinasını durulamalı, erkekler ise penisini yıkayıp temizlemelidir. Çoğunlukla hem kadınlar hem erkekler oral seksten hoşlanırlar.

Oral İlişkiden AIDS bulaşır mı?

Oral seks ile virüs bulaşır fakat riski düşüktür. Ağızda, vajinada veya peniste yara, ülser, uçuk, boğaz iltihabı, diş eti iltihabı veya kanaması varsa virüsün geçişi mümkün olabilir. Kadınlar ve erkekler tek gecelik ilişki yaşacağım diye partneri dışında birileriyle birlikte olmamalıdır. AIDS gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkların evliler arasında oranı minumum seviyededir.

One comment

Bir Cevap Yazın