Dermaderm Gece Kremi Ürün İncelemesi

Öncelikle araştırmalarım sonucunda, kadın erkek fark etmeksizin, cildin yaşlanmasını önlemek amacıyla 20’li yaşlarda Gece Kremi ve Gündüz Kremi kullanılması gerektiğini öğrendim. Hatta bu noktada 21 yaş çok önemli, genç erkek ve kadın takipçilerimizin bu noktada dikkat etmesini ve yavaştan bu kremlere başlamalarını öneriyorum. Ben de açıkçası güvendiğim bir marka ve uygun fiyatlı bir ürün araştırıyordum. Küçücük kremleri çok yüksek fiyata satan abuk subuk markalar var. İnanın bana hiçbiri bu kadar etmez. En başta içten destek, ikinci sırada ise kremler yer alıyor. Hatta hormonlarınız veyahut duygu durumunuz bile dış destekten daha çok etkiler cildinizi. Tüm bu detaylara girersek kremlerin kaçıncıl etkisi olduğu konusunda içinden çıkamayız. Herne ise, bu tip kremlere para vermek istemeyenler adına ev yapımı gece kremi önerimiz bir sonraki yazıda yer alacaktır. Takipte kalınız.

Ürünü Pttavm’den Enucuzsatinal adlı satıcıdan satın aldım. Fiyatı 18 TL idi. Yatmadan 15 – 20 dakika önce yüzüme ve boynuma uyguladım. Açıkçası ürün cildimdeki sivilcelerin kızarıklığını açtı gibi geldi. Krem cildimi çok güzel yumuşatıyor, gece kreminin özelliği olan onarmayı uyku sırasında sağlıyor. Hafif bir kokusu var onu da sevdim. Göz çevremdeki koyuluklara iyi geldi. Normalde ürünleri göz çevreme uygulamam ancak dikkatimden kaçmış sanırım. Tabi siz yine de uygulamayın göz çevreniz için olan krem vb. ürünlerden alın.

Ürün Açıklaması: Cilt lekeleri çeşitli nedenlerle cilde rengini kazandıran pigmentlerin fazla üretiminden dolayı oluşurlar. Genellikle lekeler güneş ışınlarına sürekli maruz kalan ciltte oluşur. Cilt üzerinde oluşan çil de buna örnek teşkil eder. Dermaderm leke kremi lekeye elverişli cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Leke kremi lekeye elverişli cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. İçerisinde bulunan nemlendirici ve leke karşıtı bitki özleri sayesinde lekelerin giderilmesine yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Dermaderm Leke Kremi leke olan bölgelere akşam yatmadan önce uygulanır. Bu ürün maksimum etkisini Dermaderm Gündüz Leke Kremi ile beraber kullanıldığı taktirde gösterir. Krem etkisini 6 hafta düzenli kullanımda gösterir. Cildinizin krem ile uyuşmazlık yapıp yapmadığını test etmek amacıyla kullanmadan önce kolunuzun iç kısmına az bir miktar uygulayınız. Eğer 12 saat içerisinde kızarıklık veya alerjik bir durum oluşmaz ise kullanımında sakınca yoktur.

Ürün;

  • Güneş lekeleri,
  • Yaşlanma ile oluşan lekeler,
  • İlaç kullanımına bağlı lekeler,
  • Hamilelik lekeleri,
  • Diz ve dirseklerde oluşan lekelere karşı yardımcı olarak

Kullanılır.

İçeriği: Purified Water, Cetyl Alcohol, Arbutin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum Ethylhexyl Palmitate, Propylene Glycol, Octyldodecyl Neopentanoate , Methyl Glucose, Dioleate, Beewax, Euxyl K100, Diazolidinyl Urea, Green Tea Extract

2 comments

Bir Cevap Yazın