Japonya Hakkında Bilinmeyenler

Japonya – Japonlar Hakkında Bilinmeyenler

İnternet ortamında Japonlar ilgili çok olumlu resimli yazılar (Caps) dolaşmaktadır. Ancak Japonlar gerçekten resimlerde gösterildiği gibi değildir. Japonya hakkında bilinmeyen bazı bilgiler şunlardır;

*Japonya ABD sömürgesidir.

*Japonya’da her yıl penise tapma festivali yapılır.

*Dünyada en çok ABD üssü olan yerler Almanya ve Japonyadır.

*Japonya’da ufak kız çocukları barlarda fuhuş yapmaktadır.

*Japonya’da intihar oranları yüksektir.

*Japonlar köle gibi çalışır, ABD müsaade etmeden teknoloji geliştiremezler.

*Japonlar Asya’da milyonlarca insanı katletmiştir ve kafa kesme yarışmaları yapmıştır ama sonra ABD atom bombası atınca Japonlar Melek, ABD şeytan oldu.

*Dünyada ensestin en çok olduğu ülkelerden biri Japonya’dır.

*Japonlar ABD’ye teslim olmuştur fakat tek bir şartla, İmparatorlarına bir şey olmayacak ve tüm suç Japon Generali Hideki Tōjō’ya yüklendi. Bu dünyanın en büyük iki yüzlülüğüdür. Faşizmden Mussolini, Nazizmin yıkımından Hitler, Japon Militarizmden ise Japon İmparatoru Hirohito sorumlu olmasına rağmen günah keçisi Hideki Tōjō oldu. Japonya günümüzde Krallık ile yönetilmektedir ve İmparatorları vardır. Ama İmparator ABD’ye bağlıdır.

*Japonlar kendilerini üstün olarak gördükleri için tüm milletleri böcek gibi görürdü ama ABD atom bombası atınca tüm bu görüşlerden vazgeçtiler.

*Japonların dünya toplumunda prestijli olmasının nedeni ise ABD’dir. Japonlar ABD sömürgesi olmayı kabul edince ABD’de radyo, televizyon, sinema vasıtası ile Japonları onurlu, gururlu samuraylar olarak dünyaya tanıtmıştır.

*Japonlar SEVR anlatşmasını imzaladı ve Türkiye’nin bölünmesinden yana saf tuttu

Japonlar Amerikalılar aleyhine hiçbir zaman kötü söz söyleyemiyor. Çünkü Japonya modern bir ABD sömürgesidir. ABD ve Çin’in arası ne zaman açılsa Japonlar da hemen Çin’e diş biliyor.

Bir Cevap Yazın