Survivor İkincisi Olup Survivor Birincilerinden Daha Çok Öne Çıkan Ünlüler!

  1. Serkay Tütüncü (Survivor 2016)

2016 Survivor’ında Çağan Atakan Arslan 1. olmuştu, ancak performans olarak Serkay’ın daha iyi olduğunu söyleyenler mevcuttu. Bunun yanımızda Serkay Tütüncü, günümüzde benim sıkı takip ettiğim ”Masumiyet” dizisinde başroller arasındadır. Böyle büyük bir yapımda oynar iken, Çağan Atakan arslan, spor alanında hayatına devam etmektedir.

2. Doğukan Manço (Survivor 2015)

2013 Survivor’ında Hilmicem İntepe 1. olmuştu. Kendisi dizi sektöründe ilerlemektedir ancak oynadığı diziler de pek tutmamaktadır. Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço ise, Youtube kanalında içerik üretmektedir.

3. Adem Kılıççı (Survivor 2017)

2017 Survivor’ında Ögeday Girişken 1. olmuştu. Ancak kendisini pek görmemekteyiz. Hatta Adem Kılıççı 2. oldu diye isyan eden hayranları vardı. Öyle ki, Adem Kılıççı hayranları, Nagehan Karadere’ye rağmen 2018 Survivor’ında 1. olmuştu. (Nagehan Karadere bana göre Survivor tarihinin en iyisidir, hakkı yenildiğini düşünüyorum ancak, 2017 Survivor’ına göre konuşursak da, Adem Kılıççı, Ögeday Girişken’e göre daha çok bilinmektedir.)

4. Barış Murat Yağcı (Survivor 2020)

2020 Survivor’ında Cemalcan Canseven 1. olmuştu. Performansı hakkında yorum yapılmasa da, kendisini sempatik veyahut yakışıklı bulduğu için oy veren çok sayıda insan vardı. Aynı şekilde Barış Murat Yağcı’nın da aynı sebeple hayranları bulunmaktaydı. Ben açıkçası ikisinin de hak ettiğini düşünmüyorum, hele ki Barış’ın bireyselde iken sakat olması, kendisini bitirdi. Ancak Cemalcan Canseven’in tavırlarını da 1. olacak birine göre itici buluyordum. Cemal Can Canseven, ünlendi ancak Barış Murat Yağcı, zaten ünlü biri idi ve ününe ün katma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. (Çünkü Sosyal medyada kendisinin ciddi hayran kitlesi bulunmakta)

Bir Cevap Yazın