Fiyat-Performans Supplement Hacim Kürü

Fiyat-Performans Supplement Hacim Kürü

Eğer Supplement almayı kafaya taktıysanız ve kilo almak istiyorsanız fiyat performans odaklı Supplement hacim kürünü sizlere sunuyoruz.

Gainer, Arginine, Demir Dikeni. Bu 3 Supplement’i iyi bir beslenme ve antreman ile kullanırsanız kesinlikle kilo alacaksınız. Supplement içinde kreatin ya da protein tozu önermiyoruz çünkü zaten bunlar Gainerin içinde mevcuttur ve fiyat performans odaklı bir kombinasyon yapacağımız için fazladan para harcamaya gerek yok. Toplam 400 ile 500 lira bir fiyat aralığında bu küre sahip olabileceksiniz.

Gainer

Şu an Fiyat Performans olarak en iyi kilo aldırıcı Gainer BigJoy Big Mass Gainer Karbonhidrat Tozudur. Toplam 5440gr yani 5.5 kilodur. Diğer Gainerlere göre fiyatı gayet iyi olan bu gaineri sizlere öneriyoruz. Günde 2 servis. Spordan önce ve sonra olmak üzere kullanın. Süt ile kullanırsanız daha yararlı olacaktır. Günde 2 defa kullanmanız taktirde toplam 25 günde bitecek. Her bir servis için en az 300 ML süt ile kullanın. Fiyat olarak 240 ile 300 TL arasındadır değişkenlik göstermektedir. En ucuz nerede satılıyorsa oradan alın.

Arginine

Hardline Arginine Fusion 650gr. Fiyat Performans odaklı Argininlerden biridir. Elbet daha iyi ürünlerde var fakat fiyat performans odaklı olarak en iyisi bu denilebilir. Günde 2 servis kullanırsanız 25 günde bitecektir. Spordan önce ve yatmadan önce kullanmak mantıklı bir seçimdir. Fiyatı 150 TL dir.

Demir Dikeni

Fiyatı gayet uygun olan bu ürünü 40 ile 60 lira bir fiyat aralığında bulabilirsiniz. Günde 2 kapsül aldığınız takdirde 30 gün boyunca kullanabileceksiniz.

Bir Cevap Yazın