CHP’De Kürtçülüğün Yanına Ermenicilik De Eklendi

CHP’nin özellikle Kılıçdaroğlu birlikte tamamen Kürtçü bir partiye büründüğü açıkça ortadadır. Özellikle sol eğilimli kişiler partiyi adeta PKK’nın siyasi yapılanması haline getirmiştir. Ancak bununla da yetinmediler, bu sefer Kürtçülüğün yanına Ermeni severliği de eklendi. Pek çok CHP’li vekil ya da CHP üyesi, açık açık Ermenileri desteklediğini, Türkiye’nin Ermeni soykırımı ile yüzleşmesi gerektiğini söylemiştir. Türkiye tazminat ödemeli diyenler bile var. Maalesef Azerbaycan-Ermenistan savaşında da bazı CHP’lilerin Ermenilerden yana tavır aldığını görmeyen kalmamıştır. Ancak yine de buna rağmen oy almaya devam etmektedir. Çünkü ülkemizde partilere din gibi hatta Allah gibi tapılmaktadır. Örneğin AKP ne yapsa oy almaktadır. Tayyip Erdoğan bugün dediğini yarın inkar etsin yine alkış alır, destek alır. Türkiye’de zihniyet maalesef böyledir. Kürt nüfusunun iyice artması hatta Suriyelilerin de Türk vatandaşı olması ile Türkiye adeta bir çorba devletine dönmüştür. Bu da siyasilerin iştahını kabartmakta ve daha çok Arapçılık veya Kürtçülük yapmaktadır. Çünkü Türkler ne olursa olsun bu Kürtçü, Ermenici, Arapçı partilere oy vermeye devam ediyor. Partiler de şöye düşünüyor, bu enayiler (Türkler) bize zaten oy veriyor biz diğer kişilerden oy almaya bakalım…

CHP çok değişik bir parti, bir yandan AKP’ye andımızı kaldırdı diye kızıyor, bir yandan da ölen PKK’lıarı şehit veya insanlık savaşçısı ilan ediyor. Canan Kaftancıoğlu, ölen PKK’lı bir yetkili için de “Komutana Selam” demişti.

Dediğimiz gibi CHP değişik bir partidir. Atatürkçüyüz diyor ama tamamen zıt bir siyaset izliyor. Tuncelide ölen teröristleri kahraman ilan ediyorlar. Bu nasıl Atatürkçülük şimdi biri açıklasın?

Dediğimiz gibi arkadaşlar, Türkiye’deki diğer siyasi partilerin de aslında CHP’den farkı yoktur. Bunlar oy için analarını bile satarlar. Bir de bazı vekillerin içinde öyle bir Türk düşmanlığı var ki bunu her fırsatta dile getiriyorlar. Bunlar yabancı devletler tarafından da çok güzel fonlanmaktadır.

Bir Cevap Yazın