Any Klaen Zeytinyağı Özlü Saç Bakım Yağı Ürün İncelemesi

Ürünün 1 haftadaki etkilerini görmek isteyenler ve nereden hangi fiyata satın aldığımı görmek isteyenler için;

1 Hafta Boyunca Any Klaen Zeytinyağı Özlü Saç Bakım Yağı Kullandım! – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Ürünü uygun fiyata aldığımı belirtmekle birlikte, sanırım şuanda piyasada uygun fiyata yok. Bence indirimleri bekleyip alın. Kısaca bahsetmem gerekirse özelliklerinden, kendisi direkt zeytinyağı ve amla yağı karışımını andırıyor. Bana yoğun aynı zamanda akan bir kıvamı var gibi geldi. Yani saç diplerime uyguladığımda neme doyuruyor, yoğunlaştırıyor ancak bir o kadar da dökülüp durdu. Banyoda uygulamanızı şiddetle tavsiye etmekle birlikte, illa odanızda uygulayacaksanız altınıza bir şey serin cidden sıkıntı oluyor. Bir de ben bu ürünü daha önceden de kullanmıştım, kapağını iyice kapatıp kutuya koymuştum. Yine de kutuya dökülmüş. Bu cidden hoşuma gitmedi. Ziyan olmasını istemiyorsanız dikkatli kullanın.

Gelelim ürünün bendeki etkilerine;

  • Ürün saçlarımı uzatıyor.
  • Ürün saçlarımı şekillendirmemde yardımcı oluyor. (Ben bu arada sadece tarak yardımıyla şekillendiriyorum saçımı, hiç sevmem düzleştirme gibi işlemleri, ama bu işlemleri yapanların bu yağı seveceğini düşünüyorum.)
  • Ürün saçlarımı nemlendiriyor.
  • Ürün ne kadar iyice taradığımda jilet gibi görüntü verse de, hacim de katıyor gibi geldi. Bu ince telli veya hacimsiz saçlar için belki iyi olabilir ama ben kalın telli ve bukleli saçlara sahip olduğum için hacim fazla hoşuma gitmiyor.
  • Ürün kesinlikle saçlarımı parlattı. Özellikle bereketli bir ürün olduğundan, çoğunlukla dipten uca kadar saçımın her bölgesine, boyuna uygulama yaptım. Saçlarım ışıl ışıl parladı. Özünde kuru saçlara sahip olduğumdan, hemen bu parlaklığı ayırt edebiliyorum.

İçerik fotoğrafta yazmaktadır.

Ürünü birçok yerde görüyordum. Bu arada çok yakında Any Klaen Platinum series (1 ayda 6 cm saç uzatma vaadinde bulunan) bakım yağını satın alacağım. Siteyi takipte kalın.

Bir Cevap Yazın