2022 AYT Kimya Kanal Önerileri

1.Görkem Şahin

Bu kanalı 2019 yılında izlemiştim. Çok memnun kalmıştım. Şimdi videolar güncellenmiş, daha da iyi olmuş. Düzgün, uzatmadan, kısa ve öz anlatımı var. Kimyada çok konu olduğundan neredeyse her konu tek videolara ayrılmış hatta birkaç konu birsürü videoya ayrılmış. Planlı çalışırsanız en kötü 3 aya bitirirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2.Kimyacı Gülçin Hoca

Kanal çok kaliteli kimya içeriklerine sahip. Sadece bu hamle serileriyle dahil konuları rahatça kapabilirsiniz. Ben pdfleri indirip hesaplamaları vesaire yazıyordum bir yandan videoları izliyordum. Gülçin Hocanın sesini ve diksiyonunu çok güzel buluyorum. Daha iyi odaklanmamı sağladı bence. Ayrıca anlatım da akılda kalıcı. Konu tekrarı yapmak hatta konu çalışmak için bile harika bir seri.

3.Kimya Adası

Bu kanalı sınav senemde izliyordum. Hatta o zamanlar videolar daha kısaydı. Hızlı izleyince de ehmen bitiyordu. Ben zamanında vaktim olmadığından tekrar niyetine izlediğim bu kanalı sizlere hem tekrar hem konu anlatım niyetine öneriyorum. Akılda kalıcı anlatıma sahip kanal bilgilerinizi aklınızda tutmanızda katkıda bulunacaktır.

4.Bizim Hocalar

Bu kanalın sitesi vardı, ücretliydi sanırım, ben hatta oradan satın almayı düşünmüştüm. Burada videoları olması güzel olmuş. Muhakkak farkları vardır detay konu anlatım vesaire konusunda. Tekrar amaçlı kullanabilirsiniz bu kanalı.

5.Altuğ Güneş

Kanalı yeni keşfettim. Detaylı soru çözümleri var. Videolar da muhakkak artacaktır diye düşünüyorum. Soru çözümü ve yeni sorular görmek için ideal.

Bir Cevap Yazın