Fondaş Medya ve Yandaş Medyanın Ortak Olduğu Konu

Fondaş Medya ve Yandaş Medyanın Ortak Olduğu Konu

Fondaş medya Avrupa’dan ve Amerikanda aldığı paralarla sözde bağımsız muhalefetiz, bağımsız gazeteciyiz diyerek ancak cahil insanları kandırırlar. Fondaş Medya’nın ipi dışarıdadır. Tasmanın başında ABD ve Avrupa Birliği vardır. Fondaş Medya Yandaş Medya ile kavga içindedir. Yandaş Medya ile Fondaş Medya arasındaki tek ortak nokta ise şu an için Mülteci Sevgisidir. Hem yandaş medya hem de fondaş medya mültecileri çok sever. Türkiye’nin daha çok mülteciye, kaçakçıya, sığınmacıya ev sahibi yapması için insanlıktan, demokrasiden, islamiyetten bahsederler. Aynı Fondaş medya mültecilere AB baksın, AB’de daha iyi şartlarda yaşarlar demez. Çünkü Parayı AB’den almaktadırlar ve AB mülteci istemiyor.

Yandaş medya mültecileri sever çünkü mültecilerden ucuz iş gücü olarak faydalanmak ister ve islamiyetten dolayı sevap puan kasarak cenneti garanti altına alırlar, fondaş medyanın mülteci sevmesinin nedeni ise Avrupa’ya mülteci gelmesin ve Türkiye’nin etnik yapısı bozulması içindir. Örneğin Fondaş medya Kürtlerin daha yoğun yaşadığı doğu bölgelerine mültecilerin yerleştirileceğini duyunca Türkiye’yi defalarca kınadı, Türkiye’yi yerden yere vurdu ancak aynı mülteciler doğudan ziyade Türklerin yoğun olarak yaşadığı batı illerine yerleşince Fondaş medya derin bir nefes aldı. Fondaş medya ayrıca Suriye’dek, Irak’daki Kürtlerin de yoğun olduğu yerlere mültecilerin yerleşmesini istemez. Buna çok şiddetli bir şekilde karşı çıkarlar. Fondaş Medya’nın PKK, YPG sempatizanı olduğu da zaten bilinen bir gerçektir. YPG barış elçisiymiş, YPG Kadın haklarına önem verirmiş, YPG olmasa IŞİD her yeri kan gölüne çevirecekmiş…

Fondaş Medyanın hedefi Türkiye’de Türk nüfusunu azaltmak, Türkiye’nin etnik yapısını bir daha düzelmeyecek şekilde değiştirmektir. Fondaş Medya Türklerin çocuk yapmasını da istemez, bu yüzden fondaş kanallarda kadınlara çocuk yapmayın, kendi hayatınızı yaşayın çağrısı yapılır. Aynı Fondaş medya bunu 10-15 tane çocuk yapan Kürtler için söylemez. Kısaca Fondaş medya ve Yandaş Medya Mülteci konusunda aynı doğrultuda hareket etmektedir.

Bir Cevap Yazın