2022 TYT Türkçe Kitap Önerileri

Bilindiği üzere özellikle 2018 yılından beri TYT Kitap fiyatları son derece arttı. Aşağıda size kitap önerilerimizle birlikte, her ne kadar pahalı da olsa piyasada bulunabilecek en uygun fiyatları link olarak ekledik. Arkadaşlar kitaplar son derece pahalı, paranıza yazık etmeyin ve daha uygun fiyata satın alın derim.

Kısa ve öz bir şekilde kitap önerisinde bulunmak istedik. Yıllar geçtikçe zorlaşan YKS sınavının ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testine hazırlık için uygun gördüğümüz 3 kitabı aşağıya derledik.

1.Limit TYT Türkçe Soru Bankası

Kesinlikle kullanılması gerektiğini düşündüğüm bir kitap. Ben 49 TL’ye satın almıştım. Ayrıyeten konu anlatım veyahut el kitabınız eksikse, Limit Tyt Türkçe El Kitabını da tavsiye ederim.

https://www.enduluskitapevi.com/limit-tyt-turkce-soru-ve-el-kitabi-seti-2020-baski

Seviye: Zor Düzey

Fiyat: 70…

2. Karekök TYT Türkçe Soru Bankası

Karekök yayınları genelde sayısalda iyidir. Bizim zamanımızdaki dershane hocası tavsiye etmediğinden almamıştım. Ancak daha sonra aldım. Bir tık klasik sorular da vardı ancak ben şahsen karekökün sorularını beğeniyorum.

https://www.bkmkitap.com/yks-tyt-turkce-soru-bankasi-1-oturum?gclid=EAIaIQobChMI9Z2pv-rA9QIVQ8TVCh0WHwelEAQYASABEgJdF_D_BwE

Seviye: Orta Düzey

Fiyat: 50

3. Paragrafın Şifresi

Kaliteli soruların bulunduğu bir kitap. Ben açıkçası pdfinden çalışmıştım zamanında. Bulabilirseniz para ödemek yerine öyle de yapabilirsiniz.

https://www.kitapsec.com/Products/2022-TYT-Turkce-Soru-Bankasi-Mehmet-Vicdan-Paragrafin-Sifresi-Yayincilik-371006.html?gclid=EAIaIQobChMIyIfdoOzA9QIVh5BoCR3AdQoZEAQYASABEgKuCvD_BwE

Seviye: Orta

Açıkçası kolay, orta zor sorular bulunuyor diyebilirim.

Fiyat: 45 TL

Bir Cevap Yazın