Avukat Ayşenaz Çimen: Sahil Kesimlerini PKK’yı Destekleyen Gruplar Ele Geçirdi!

Öncelikle sayın Avukat Ayşenaz Çimen’i (@avvaysenazcimen) hem fetocular hem de PKK’lılar ile mücadele ettiği için turkcemalumatlar olarak teşekkür ederiz. Sayın Ayşenaz Çimen, burayı okur musunuz bilmeyiz fakat emin olun siz milyonlarca Türk’ün dış sesisiniz. Twitterde ve diğer sosyal medya sitelerinde yazdıklarınız engelleniyor. Batıdan fonlanan PKK ve FETO artıkları sizi ölümle tehdit ediyor. Paylaşımlarınızı sildiriyor. Sizler her şeye rağmen devletin içine kümelenmiş vatan hainlerini de üstü kapalı olarak deşifre ediyorsunuz. Bazı şeyleri açıkça söyleyemediğinizi biliyoruz fakat bizler demek istediklerinizi anlıyoruz. Tüm partilerin nasıl bir pisliğin içinde olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. Maalesef Türk milleti ise bunları göremiyor, körü körüne partizanlık yapıyor. Siyasi partiler Atatürk’ün veya İslam dininin arkasına saklanarak Türk milletini kandırıyorlar. Sayın Ayşenaz Çimen, tekrardan Türkçe Malumatlar olarak bu uğraşınız için teşekkür ederiz. Esenlikle kalın. Tanrı yardımcınız olsun.

Kuşadası, Bodrum, Didim gibi ilçeler veya İzmir ve Antalya gibi kıyı kesimleri PKK’lılar tarafından resmen ele geçirildi. Gazeteci Ergün Poyraz, Kuşadası Belediyesi’nde PKK’lı bir isme verilen ihaledeki yolsuzlukla alakalı ihbarda bulunduğu için saldırıya uğradı. CHP ve HDP ortaklığından ötürü CHP’li Belediyeler HDP’lilerin isteği doğrultusunda hareket etmektedir. AKP iktidarına muhalifliği ile bilinen Ergun Poyraz ise CHP’li Belediye ve PKK ilişkisini ortaya döktüğü için saldırıya uğradı.

Yazar Ergün Poyraz, geçtiğimiz gün Aydın Kuşadası’ndaki evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Poyraz, yoğun bakımdan çıkarıldı. Poyraz, saldırının ardından odatv’ye konuştu. Ergün Poyraz “Bana saldıranlar PKK’lıdır. Bu saldırıyı da azmettiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Gönel’dir. Hepsinden şikayetçi olacağım” dedi.

Ergün Poyraz kendisine düzenlenen saldırının arkasında yatan gerekçenin 750 bin tonluk mıcır ihalesi olduğunu iddia ederek şöyle konuştu:

Bana saldıran Turan Bagı PKK’lıdır. PKK’ya finansör sağlıyorlar. Bunlara belediye tarafından 750 bin ton mıcır ihalesi verdiler ve mıcırı almak için 300 gün süre tanınmış. Bu süre sonunda bu kişilerin 750 bin ton mıcırı teslim etmesi gerekiyordu. Bu adam (Turan Bagı) dört sene öncesine kadar bir firmada gece bekçisiydi. Gece bekçisi bir adam hemen bir firma kuruyor ve 750 bin ton mıcır ihalesi alıyor. Bugüne kadar bir kilo mıcır yapmıyor.

Belediyeye verdiği dilekçelerin Turan Bagı’nın ofisinden çıktığını ifade eden Ergün Poyraz,

“Belediyeye bu şirket sahiplerinin PKK’lı olduğuna dair verdiğimiz dilekçeler bu kişilerin ofislerinde yapılan aramalarda çıktı. Benim verdiğimi dilekçelerden bu kişilerin haberi varmış. Buradan bu çıkar”

diye konuştu.

Avukat Ayşenaz Çimen, sosyal medya hesabından yayınladığı video konuşmasında,

Gazeteci Ergün Poyraz, CHP Kuşadası Belediyesi’ndeki bir ihalenin, PKK’lı bir isme verildiğini ve bu konu ile ilgili yolsuzlukları dile getirdiği için saldırıya uğradı. Yoğun bakımda, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sahil kesimlerindeki ekonomik güç, PKK’ya destek veren grupların elinde. Bu konuyu daha önce de dile getirmiştim. Özellikle Aydın, Muğla, Bodrum, Milas, Didim, Kuşadası, Ölüdeniz, Fethiye, Antalya, Mersin, Tarsus ve bir çok yer” şeklinde konuştu.

Avukat Ayşenaz Çimen, sahil kesimlerinde PKK varlığına işaret eden bu videoyu paylaştı. Bundan sonrası ilginç. Kars Barosu, Çimen hakkında “Halkı kin ve nefrete sürükleme”den suç duyurusunda bulunuyor. Yetmiyor Baro içinde de ceza vermek için soruşturma başlatılıyor.

Avukat Çimen,

2015 meskun mahal operasyonlarından sonra, PKK’ya destek veren gruplar, sahil kesimlerine göç etti. Bu bölgelerde, hem gayrimenkul taşınmazı ve turizm üzerinde, büyük bir güç elde etti, hem de yabancı turistlere karşı, ‘devlet bizim doğuda ve güney doğuda evlerimizi yıktı.İşsiz, güçsüz kaldık. Bu yüzden buraya göç ettik.’ şeklinde kara propagandalarını ürettiler. Bu konu, Türkiye için bir iç güvenlik meselesi olabilir ilerleyen zamanlarda. Dikkat!

Avukat Ayşenaz Çimen Israr PKK’lıların sahil kesimlerini ele geçirdiğini söylerken bazı kişiler Avukat Ayşenaz Çimen’i Kürt düşmanı olmakla suçladı. Gerçekten komedi. Ayşenaz Çimen PKK’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarınca neden Kürt düşmanı oluyor? Daha bitmedi. PKK renklerinden oluşan amblemiyle dikkat çeken Kars Bürosu’da Ayşenaz Çimen hakkında soruşturma başlattı.

Demek ki PKK sempatizanları her yerde! Ayşenaz Çimen sahil kesiminde PKK’yı ifşa ettiği için pek çok ölüm tehdidi de almaktadır.

PKK’yı eleştirmek suç oldu! Kars barosuna göre PKK’yı eleştirmek de suç oldu. Türkiye’de bu hâl ne kadar daha sürecek? Fetocular, PKK sempatizanları, Tarikatçılar hiçbiri bitmiyor aksine daha çok güçleniyor.

CHP-HDP yakınlaşması ne ifade ediyor?

Daha önce HDP ile AKP ortaktı. Açılım süreçleri oldu. Megriler çalındı, halaylar çekildi, dönemin AKP’li başbakanı Ahmet Davutoğlu’na “Serok Ahmed” dendi. Türk düşmanı şarkıcı Şivan Perver Türkiye’de Kürtçe şarkılar söyledi.

Bu durumu en çok eleştiren partilerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) oldu. Fakat AKP ile HDP ortaklığı bitmeye başlayınca bu sefer CHP-HDP ortaklığı başladı. CHP eleştirdiği ne varsa bizzat kendi yapmaya başladı. . Şimdi CHP AKP’nin yaptığı açılımın daha şiddetlisini yapmaya hazırlanıyor. Bu yüzden HDP’ye bol bol taviz veriyor. Ünlü CHP’li isimler öldürülen PKK’lılara taziye mesajları yayınlıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy uğruna terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile yaptığı kirli iş birliği, CHP’yi PKK’nın oyuncağı haline getirdi. İsviçre’de CHP etkinliğinde sahne alan PKK, Önce bayrağımızın önünde PKK paçavraları ve teröristbaşı Öcalan posterleri açarak kutsallarımıza hakaret etti, bununla da kalınmadı ve seçim öncesi teröristlere verilen sözlerin tutulması için çağrı yapıldı. Tüm bunlar CHP toplantısında yaşanırken CHP’nin geldiği nokta yürek sızlattı.

Diyarbakır’da TSK’nın YPG’ye yönelik sınır ötesi operasyonlarına ilişkin, “Rojava’ya yapılan askeri baskınların, operasyonların artık son bulması gerekir.” açıklama yapılıyor ve Kılıçdaroğlu hiç sesini çıkarmıyor…

Bir Cevap Yazın