Türk Genci Ne Zaman Rahat Yaşayabilecek? Türklerin Bitmeyen Geçim Derdi!

Türklerin geçim derdiyle uğraşması, alım gücünün düşmesi günümüzde ortaya çıkmış bir olay değildir. AKP ilk başa geldiğinde o günlerden uzaklaşmış gibi gözüktük fakat bu ekonomik saadet devri sadece 10 yıl devam etti, fakat o saadet devrinde de satılmadık yer kalmadı. Yani bir elimizde alırken diğer elimizle verdik. Avrupalı veya Amerikalı gençler 20-25 yaşına geldiğinde rahat bir şekilde evlenebilmektedir. Bir Amerikalı genç sadece 5-6 aylık maaşı ile arabasını alabilmekte ve sevgilisiyle tatil yapabilmektedir. Türk genci ise bunu yapamaz. Türk genci bir kahveye 30 lira öder. Türk genci dışarı çıkıp biraz nefes alıp su içse cebinden en az 100 lira para çıkar. İnternetin çoğalması ise gençler bu adaletsizliğin de farkına vardı. Avrupalı ve Amerikalı gençler dilediği gibi hayatı yaşarken Türk gençleri ise sefillik içinde. Haliyle şu an iktidarda kim varsa gençlerde o iktidara öfkeli. İktidarda CHP veya başka parti olsa onlara da öfkeli olurlardı. Çünkü artık gençlerin gözü açıldı, internet denen bir şey var. Her şeyi rahatlıkla görebiliyorlar. Bu yüzden AKP’liler gençlere kızmasın. Gerçek budur. Ancak şunu unutmamalıyız ki batı dünyası bu refahı sadece adaletle, eşitlikle sağlamış değildir. Batı dünyası zamanında sömürdüğü kaynakların yani emperyalizmin kaymağını yemektedir. Türk gençleri ise genel olarak hem emperyalizme karşılar hem de emperyalist toplumlar gibi zenginlik içinde yaşamak istiyorlar. İkisi bir arada olmaz. Ya emperyalist olup rahat yaşayacaksın ya da anti emperyalist olup sefillik içinde yaşayacaksın. Dünyada nizam böyledir. Hem emperyalizme karşı olup hem de refahı arzulamak birbirine zıttır.

Parti kavgalarının olmadığı, Teröristlerin mecliste barınmadığı, Adalet sistemi oturmuş, yurttaşlık kavramı gelişmiş, mülteciler barındırmayan ve güçlü orduya sahip emperyalist Türkiye’de refah her zaman yükseklerde olacaktır.

2 comments

    1. Hooop dedik kendine gel önce bizler İngilizler Amerikalılar Fransızlar gibi şerefsiz emperyalist değiliz. rahat yaşayacağız diye başka milletleri sömüremeyiz türk özlenendir beklenendir, masumları koruyandır. Bizler nizami alem için varız. ALLAH kurallarını yaymak ve ALLAH için. Şu dünyada rahat yaşayacağız diye ahiretinizi tehlikeye sokmayın. aptal olmayın. bu sitenin admini belli ki kafir. Müslüman olan biri böyle bir laf kullanmaz. Adminin ataları Türk değil İngiliz olmalı. Türkler emperyalizm düşmanıdır.

Bir Cevap Yazın