İslamcılar ve Köpeğe Tapan Sol Yobazların Ortak Noktası

Yobazlık bir fikre körü körüne inanmak ve inandığını zorla diğer insanlara dayatmak demektir. Türkiye’de yobazlığın pek çok çeşidi bulunmaktadır. Futbola iman edenler, kedi-köpeğe tapanlar, bin yıl önceki Arap kanunlarını zorla dayatanlar buna örnektir. Yobazların en önemli özelliklerinden biri de sadece kendilerini doğru olarak görmesi diğer herkesi ise yanlış olarak görmesidir. En tehlikeli yobazlık ise sol yobazlıktır. Bunlar genellikle eğitim almış, üniversite bitirmiş kişilerden oluşmaktadır ve bu kişilerin yobazca düşüncelerini değiştirmesi çok zordur. Çünkü bu tip kişiler kendilerini dünyanın en mükemmel ve en barışçıl insanı olarak görmektedir. Komünist-Solcu Çin, biz halkçıyız dedi ve sadece 100 milyona yakın kendi vatandaşını öldürdü. Savaşlarda bile düşman tarafından bu kadar Çinli öldürülmedi…

Sol yobazlar sık sık İslamcılarla kavga eder ve İslamcıları yobazlıkla suçlarlar fakat kendileri de en az suçladıkları kişiler kadar yobazdır.

Yobazların Ortak Noktası Nelerdir?

Türkiye’de bir köpek sorunu vardır ve bazı gruplar sokak köpeklerinin sokaklarda yaşaması için ısrarcı davranmaktadır. Aklı mantığı olan zaten şunu bilir, köpeğin sokakta ne işi var? Maalesef sokaklar köpeklerle doldu taştı çünkü çocuğu oyalansın diye eve köpek alan sonra da köpekten sıkılan aileler köpekleri sokaklara saldığı için sokaklar adeta köpeklerle doldu taştı. Her gün farklı bir köpek saldırısı haberi ile karşı karşıya kalıyoruz. Sol yobazlar ise bu köpekleri savunmaktadır. Bir köpek insana saldırdığında Sol yobazlar saldıran köpeği savunmaktır. Hatta İnsanın köpekler tarafından öldürülmesi köpeğe tapan sol yobazların umurunda bile değildir. Köpektapar sol yobazlar için kadın hakları aslında önemli değildir, eğer önemli olsaydı köpekler tarafından öldürülen, yaralanan, sakat kalan kadınlara sahip çıkarlardı. Demek ki burada bir iki yüzlülük ve çıkar meselesi var.

İslamcılar da mülteci ve sığınmacı sevgisinden dolayı İslam kardeşliği adı altında Türkiye’yi çöplüğe çevirdi. Bazı semtlerde Türk göremezsiniz. Her yer Suriyeli, Afgan, Pakistanlı, Tacik kaynıyor. Bir mülteci bir kıza sarkıntılık ettiğinde klasik bir İslamcı Yobaz şöyle bir savunma yapar;

  • O saatte orada ne işi vardı?
  • Neden açık giyindi?
  • Ailesi kıza sahip çıksaymış
  • Erkeği tahrik etmeseymiş, kapalı giyinseymiş…

Bir kadına gece biri saldırırsa İslamcılar böyle ipe sapa gelmez yorumlar yapar. Hatta ne kadar solcu varsa anında bunun sosyal medyada gündeme getirir ve tüm erkekler ölsün gibi yorumlarda bulunurlar. Ancak sol yobazlar konu köpek olduğunda ise kadının hayatını değersiz bulurlar. Hatta bu konuda suçladıkları İslamcı kesimden hiçbir farkı yoktur.

Bir kadın köpek tarafından saldırıya uğrarsa köpeğe tapan sol yobazlar şu şekilde savunma yapar,

  • O saatte orada ne işi var?
  • Neden cebinde mama taşımıyor?
  • O köpek sadece oyun ve ilgi istiyor
  • Köpeği tahrik etmeseymiş

Tanrı Türk Milletini Lanetledi mi?

Arkadaşlar gördüğünüz gibi. Teşbihte hata olmaz. Bir erkek kadını öldürürse sol yobazlar hemen olayı gündem ederken bir köpek kadını öldürürse sol yobazlar hemen sus pus olmaktadır. Yobazlık Türkiye’nin en önemli sorunlarından biridir. İslamcılar iktidardan giderse bu sefer de sol yobazlar ile uğraşacağız. Nedir bu Türk milletinin çektiği çile gerçekten? Solcusu, İslamcısı, Komünisti, Kürtçüsü… Türk milleti adeta Tanrı tarafından lanetlenmiş gibi. Acaba gerçekten Tanrı Türk milletini lanetledi mi?

Bir Cevap Yazın