Uşşaki Tarikatı Nurullah Fatih ve Cinsel İstismar Olayı

Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah, kendisine gelen çocukları ve kadınlara cennet vaadi ile cinsel istismarda bulunuyordu. Hatta kız çocuklarına istismarda bulunurken anneleri de bu olan biteni izliyordu. Olayların iyice patlak vermesiyle 12 yaşındaki bir kızın babası cinnet geçirir ve Uşşaki Tarikati Lideri Fatih Nurullah, kızın babasına şunları söyler;

““Bir hesap, IBAN ver de bana bir şeyler atayım sana. Sen gönlünü ferah tut. Biz ırz namus düşmanı mıyız? 21 senedir burada irşat yapmışız. Olmamış da şimdi mi olmuş yani? Belki de senin kızına piyango vurmuş oğlum. Aklını başına topla bakalım. Olacak bir şey yok. Yaşı ufak daha. Büyüsün, biz de büyüyelim. Şöyle bakalım, hizmetlerimizi yapalım. Sırt sırta verelim oğlum, ne var yani?”

Kan donduran bu konuşmalardan sonra daha beteri de var. Kızın ifadesini alan doktorlar ve polisler, cinsel istismara uğrayan kızdan şu cümleleri duydular.

“Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylemem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti. Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih’in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi.”

Yani annesi de olayı gayet normal karşılamış. Bu insanlarda zerre ahlak, namus, karakter diye bir şey yok. Yazık oldu ufacık çocuğa, hayatı kaydı bu gerizekalılar yüzünden.

Aileler çocuklarını cennet vaadi ile hocalara peşkeş çekiyor. Ne hale geldi toplum böyle? Zaten tarikatlar içinde erkek-kız demeden, hatta evli kadınlar şeyhlere Badeleme (sakso) çekmesiyle meşhur. Bu sayede cennete daha kolay gideceklerine inanıyorlar.

Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah, gençliğinde dini eğitim almayan biridir. Akademi yıllarında güreşle uğraşmış Şağban ödüllü bir güreşçi 57 kiloda Türkiye şampiyonu ve Balkan üçüncüsü olmuş bir isim. Dini eğitim almamasına rağmen ailesi tairkatlar ile içli dışlıydı ve bu sayede tarikatlara girmeye başladı ve kendine bir hedef seçti, Şeyh Olmak!

Fatih Nurullah ilk olarak Nakşibendi tarikatına giriyor. Ancak işler umduğu gibi gitmiyor şeyhinden icazet almak nasip olmuyor çünkü şeyh ölüyor. Diğer müritler arasında fazla itibarı olmadığı için ve gelen bazı yönlendirmeler sonucu Nakşibendi tarikatından ayrılıyor. Uşşaki tarikatının İstanbul’da bulunan merkezinin başında “kim evliyalık ilan ederse ben Allah dostuyum derse tehlikelidir.” Diyen Sıddık Naci Eren’den yüz bulamıyor. Ama hırsını kaybetmiyor. Daha çok para ile geri geliyor ve insanlara para saçarak cömertliği ile onları tavlıyor. En sonunda ne yapıyor ne ediyor şeyh oluyor. Elini öpenin cennete gideceği algısı insanlar oluşuyor ve herkes Fatih Nurullah’ın elini öpmek için sıraya giriyor. Kimi el öpüyor kimi ise başka yerlerini öpüyor…

İşte tüm mesele bu…

Hüseyin Nihal Atsız ise bu tür suçları işleyenlere karşı çok sert olunması gerektiğini hatta bir süre sonra suçu işleyen kişinin idam edilmesini savunmaktadır. Söz şimdi Nihal Atsız’da…

Daha önce de yazdığımız gibi, İslâmiyetten önceki Türkler evli kadına taarruz edeni ve büyük hırsızlık yapanları idam ederlerdi. Bugün bu işler kolektif olarak yapılıyor. Yakalananlar suçu birbirine atıyor. Çaresiz kalan hâkim, birine ağırca bir ceza verdikten sonra ötekilerini, delil kifayetsizliğinden ya beraat ettiriyor ya da iki yılla işin içinden çıkıyor. Sık sık gördüğümüz, üç beş yaşındaki çocuklara tecavüz edenlerin yaşatılması insaniyet midir? Şunu asla unutmamalı ki, ahlaksızlar ve hainler sertlik karşısında sinerler.

Hapishanelere yıllardır silah ve esrar sokulması hükûmet adamlarının gözünü açamamıştır. Hapishaneler, ceza görenlerin yaptıklarına pişman edileceği yerler olmalıdır. Bu da tecritle ve yalnız bırakılmakla olur. Küfürle ve dayakla değil. Şunu da unutmamalı: hapishane yalnız bir ıslah evi değildir. Aynı zamanda toplumun, kendisine zarar verenden öç aldığı yerdir.

Irkçı, Turancı ve Türkçü Fikir Adamı Hüseyin Nihal Atsız

Bir Cevap Yazın