Yine Adana Yine Swinger (Eş Değiştirme)

Adana’da Swinger lik (Eş Değiştirme) aldı başını gidiyor. Adanalı Evli ve çocuklu aileler tarafından iyice moda haline getirilen eş değiştirme partileri artık iyice toplumu yozlaştırmaya başladı. Bu yazıdan ahlaklı Adanalılar üstüne alınmasın fakat Adana’da ahlak iyice çökmeye başladı. turkcemalumatlar.wordpress.com Adana’da ahlakın çökmesinin bir nedeni de Türk nüfusunun gün geçtikçe azalmasıdır. Eskiden Türkler Adana’da yoğun olarak yaşarken böyle sorunlar yoktu fakat her yerden göç almaya başladılar ve Türk nüfusu azalmaya başladı. Adana’da çok değişik insanlar var. Adana adeta Fuhuşun başkenti oldu.

Eskiden aileler çocuklara sahip çıksın derdik fakat ailelere kim sahip çıkacak? Sayın Erdoğan Ahlaklı Gençlik yetiştireceğiz diyor fakat Ahlaklı Aileler olmadıktan sonra Ahlaklı gençler nasıl yetiştirilecek? Netflix toplumun ahlakını bozuyor diyorlar ama Netflix in gerçeği Türkiye’de yaşanıyor. Netflix en azındna kurgu ama Türkiye’de yaşananlar gerçek.

Adanalılar dindar olmakla ve delikanlı olmakla övünüyor ama Swinger haberleri de hep Adana’dan çıkıyor. Yazık gerçekten. Adana’ya yakışmadı.

Bir Cevap Yazın