İzla Cap Color Saç Doktoru Ürün İncelemesi

Ürünü Sosyetikavm’den 34 TL’ye satın aldım. Açıkçası 625 gr olduğunu görünce nasıl bitireceğim bunu diye düşündüm, çünkü yağ sanmıştım. Sonrasında maske tarzında bir ürün olduğunu farkettim. Hem bereketli hem de iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu!

Ürünün bendeki etkilerine gelirsek:

  • Saçlarımı yumuşacık yaptı. (Daha ilk kullanımdan bunu gösterdi.)
  • Saçlarımı kirden arındırdı. (Ben bu ürünü banyodayken hem diplerime hem saç boyuma hem de saç uçlarıma kısaca saçlarımın tamamına uygulayıp saçlarımda 10 dakika bekletiyorum, bazen 30 dakika, sonra da yıkıyorum. Üzerine tekrar şampuanlama işlemi yapmıyorum. Zaten şampuandan arındırdıktan sonra Saç Doktoru’nu uyguluyorum.
  • Saçlarım neme doydu. Uyguladıktan 1-2 gün sonra bile saçlarım durulandıktan sonraki hali gibiydi. Normalde benim saçlarım nemi yutar. Yani saç uçlarıma yağ uygulasam da saatler sonra kupkuru olur, bu ürün saçlarımın tamamını nemli tutuyor. Çok memnunum! İyi ki almışım.
  • Saçlarımı parlattı. Özellikle saç uçlarım eskisinden kat kat parlak oldu.
  • Saç derim nefes aldı. Neredeyse haftalardır inversion metodu uyguluyor, onun haricinde haftada 3 gün yağ bakımı, serum uygulamaları yapıyorum. Bazen bu saçımı yorsa da, ürünlerin etkisini görmek için devam ediyorum. İşte tam bu yorgun saçlarıma çok iyi geldi.

Bittikçe satın alacağım bir ürün olacak. Kokusu da saç kremlerine çok benziyor. Bana sorarsanız bu ürünü uyguladığınız gün maske ve saç kremi uygulamayın, gerek yok. Saç kremi şartsa da en azından saç maskesine hiç gerek yok. Ürünün adı sadece Saç Doktoru olarak geçiyor ancak bence bu ürün saç maskesi, gerçi bir şampuan kadar da saçı arındırıp nefes aldırıyor. Sanırım bu yüzden işlevine dair bir ad vermemişler. Ürünü herkese tavsiye ederim.

Bir Cevap Yazın