Hair Bean Saç Düzleştirici Tarak Ürün İncelemesi

Ürünü Pttavm’den 11 TL’ye satın aldım. Bukleli saçlara sahibim ancak kimyasal işlem olmadan saçlarımı kısa süreli de olsa tarak ve bakım yağları ile düz yapmayı seviyorum. Bunu da o nedenle aldım. Şimdiden söylemeliyim ki, saçlarınızı düz yapmasa bile kırmadan nazikçe taradığı için alırsanız çok seveceğiniz bir taraktır bu.

Gelelim Ürün İncelemesine;

  • Tarak saçlarımı acıtmadan ve kırmadan açtı.
  • Düzenli olarak saç yağları kullandığım için yağları saç derimde, saç boyumda ve saç ucumda iyice (yaydı) dağıttı.
  • Saçlarımda net bir düzlük olmasa da dalgalarım ve saç boyum daha uzun gözüktü.

Saçları düz olup uç kısmı dalgalananlarda gayet işe yarayacağını düşünüyorum, saçları hafif dalgalı olanlarda da işe yarayabilir. Ancak saçları çok dalgalı ve kıvırcık saçlar için net bir düzlük sağlamayacağı kesin, ancak mağazalarda gördüğünüz taraklardan daha iyi olduğunu da söylemeliyim.

Ürün Açıklaması;

Karışmış, Düğüm Olmuş Saçlarınızı Açmak İçin Saatlerce Ayna Karşısında Uğraşmayın! Hair Bean Saç Düzleştirici Tarak İle Saçlarınızı Tararken Onlara Şekil Vereceksiniz. Düzenli Ahenkle Danseden Saçlara Kavuşmak Artık Çok Kolay. Karışmış,iç içe geçmiş,düğüm olmuş saçlarınıza zarar vermeden Hair Bean’la tarayın düzelsin Saçlarınızı Hair Bean tarağının esnek ve özel yapısı sayesinde, düğümlerinizi açmak için çekip çekiştirmeden rahatlıkla ve yavaşça tarayarak saç düğümlerinizden kurtulabilirsiniz. Özellikler: Saçlara zarar vermez Memory flex Teknolojisi (esnek yapı) Tüm saç tiplerine uygun Temizlemesi kolay Saçlarınız kuru yada ıslakken kullanabilirsiniz

One comment

Bir Cevap Yazın