2022 AYT Biyoloji Kanal Önerileri

1.Selin Hoca Biyoloji

Bu kanal sayesinde biyoloji netlerimi artırmıştım. Selin Hoca’nın gerek güzel sesi, gerek güzel anlatımı ve düzgün diksiyonu, biyoloji konularının hafızamda daha fazla kalmasını sağlıyor. Ve izlerken hiç sıkılmadım. Limit Biyoloji El Kitabı ile birlikte kullandım. Biyoloji dersi sevdiğim ancak sürekli unuttuğum için çok zorlandığım bir dersti. Ancak kanaldan bol bol tekrarlar yaparak ve şekilleri çizerek (kendi çalışma yöntemim) biyoloji ayt temelimi oturtmuştum.

2.Barış Hoca Biyoloji

Kanal görsel yönden zengin ve düzgün bir anlatıma sahip. Konu anlatım amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim.

3.Senin Biyolojin

Bu kanalın sitesinde ücretli ders videoları bulunmaktaydı. Geçen sene satın alacaktım, fiyatlar da çok uygundu. Ancak pandemi nedeniyle alamamıştım. Bir de O zamanlar bir de burada bu kadar videoları yoktu. Youtube’a geçmesi iyi olmuş. Gayet düzgün anlatımları var ve pdfleri incelemiştim görseller falan çok güzeldi.

4.Dilek Kuvvet

Kanaldan ara ara tekrarlar yapmak ve eksiklerimi gidermek amacıyla çalıştım. Ancak kesinlikle konu anlatım amaçlı tavsiye ediyorum. Özellikle biyolojiden bol bol konu çalışmak tekrar ve sonrasında soru çözümü çok önemli. Gayet düzgün güzel anlatımı ve güzel sesi var.

5.Fundamentals Biyoloji

Kanalın videoları çok güzel, çok beğeniyorum ancak video sayısı o kadar fazla ki, dikkatimi çok dağıtmıştı benim. Hepsinin birleştirildiği ya da konuların birleştirildiği videolar olsa çok daha iyi olur. Bu arada netlerimin artmasına katkısı olmuştu. Kitaplarını kullanıp memnun kalmıştım.

Bir Cevap Yazın