PKK’yı Doğaperest ve Feminist Gösteren Teröristlerin Gerçek Yüzü

PKK ve onun siyasi uzantısı HDP sosyal medyada doğaperest ve feminist bir imaj çizmektedir. Batıya kendilerini demokrat, yeşili seven, vegan, feminist, barışsever olarak gösteren PKK gerçekten öyle mi? Aslında hiç de öyle değil. Doğu bölgelerinde töre cinayetlerinden ve aile içi karşı şiddetten kaçarak batı illerine yerleşip HDP destekçeleri, İzmir’de, İstanbul’da, Edirne’de, Çanakkale’de avazı çıktığı kadar Kürdistan diye bağırıyor, ve HDP naraları atıyor. Doğuda aile için şiddet gören, akrabası ile zorla evlendiriliyor. Sonuç? LGBT ve Feminist örgütler PKK’nın taşeronluğunu yapıyor.

Doğuda cinsel kimliğinden dolayı toplum baskısı da gören eşcinsel Kürtler, batıya geldiklerinde Kürdistançı kesiliyor, LGBT yürüyüşlerinde Kürdistan sloganları atıyor. Bu kişiler samimi olsalar o LGBT bayraklarını doğuda açarlar. Ancak batıda bu bayrakları açıp bir de üstüne Kürdistan propagandası yapıyorlar. Türkiye’de bölücülük faaliyetleri yürütüyorlar. Dışarıdan da fonlanıyorlar. Sözde ağaçları, yeşili çok seviyorlar ama orman yangınlarının çoğu da bunların başının altında çıkıyor. Yine ayrıca PKK’nın içinde kadınlara karşı pek çok taciz ve tecavüz vakasıda ortadadır.

Bu Teröristler doğayı, yeşili, hayvanları sevdiğini söyelrek prim yapıyor. Zaten batı da bunların gerçek yüzünü biliyor fakat PKK gibi örgütler batının işine geliyor. Çünkü Türk düşmanı olan her örgüt batı için iyidir.

Çevre Dostu PKK Terör Örgütünün Lideri Abdullah Öcalan’dan Ormanları yakın talimatı!

Öcalan, savcıların, ‘‘Türkiye’deki ormanları yakma talimatını siz mi verdiniz? MED TV’deki eylem talimatınız doğru mu?’’ sorusu üzerine, ‘‘Evet doğru. Bu konuşmamı hatırlıyorum. Adamlarıma Türkiye’nin turistik bölgelerdeki ormanlarını yakın talimatını MED TV’den ben verdim’’ dedi. Eylem talimatına rağmen adamlarının ormanları yakma konusunda yeterince başarılı olmadığını düşündüğünü de belirten Öcalan, onları pasiflikle suçladığını da söyledi. Öcalan, ‘‘MED TV’deki konuşmamda, adamlarıma, ‘Bir ateşiniz de mi, bir çakmağınız da mı yok?’ dediğim doğrudur.

HDP’li Selahattin Demirtaş ve kardeşi Nurettin Demirtaş’da benzer ifadeler kullanmıştı. PKK’nın siyasi uzantısı HDP denilen parti öyle yüzsüz bir parti ki ambleminde bile ağaç var. Nasıl oyunlar döndüğünü iyi düşünmek gerekiyor.

Bir Cevap Yazın