Kürtler AKP’ye Nankörlük Yaptı!

Kürtler AKP’ye Nankörlük Yaptı! Sadece doğuyu değil batıyı da istiyorlar!

Terör Örgütü ile bağını koparamayan, terörist cenazelerinde teröristleri öven, batıdan fonlanan, uyuşturucu satan, kaçakçılık yapan HDP’nin amacı nedir? HDP eğer Kürtleri savunan bir partiyse Kürtlere en büyük desteği AKP vermiştir. Ancak Kürtler kendisine haklar veren AKP’ye karşı daha da düşmanlaşıyor. HDP ne istiyor? Cevap belli arkadaşlar. Türkiye’yi bölmek. Kürtler doğu ile yetinmek istemiyor ama, komple kıyı kesimlerini de istiyorlar. Kürtler İstanbul’dan, İzmir’den vazgeçmez! AKP Kürtler ne istediyse verdi. Terör örgütü ile masaya bile oturdu. Sonuç? Kürtler gittikçe daha da AKP düşmanı oluyor. AKP’de yönünü yavaştan MHP seçmenine çevirmeye başladı. Ancak MHP seçmeni de bölünmüş durumda. Bir kısmı İYİ Partiye, bir kısmı CHP’ye gitti. Başka partilere gidenler de var. AKP bunca zaman Kürtçülük yaptı ancak Kürtlerden tam manasıyla bir destek alamadı.

AKP Kürtler için ne yaptı?

1- AKP Türklüğe savaş açtı, andımızı kaldırdı.

2- Recep Tayyip Erdoğan “Türk Milliyetçiliğini Ayaklar altına aldık” dedi.

3- Kürtlere özel devlet kanalı açtı, Kürtçe yayın yaptı. TRT Kürdi, TRT Şeş vb.

4- Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı doğu bölgelerine en çok yatırım AKP devrinde yapıldı. Hatta daha da ileri gidip Türkiye’nin Doğu Bölgesini de kapsayan ayrılıkçı bir Kürdistan Devletinin temeli bile atılacaktı.

5- AKP’nin içinde sayıca çok fazla Kürt var. Hatta bir ara devleti yönetenlerin çoğu Kürt kökenliydi. AKP için eskiden Kürt partisi denirdi.

6- AKP PKK’lıları davul zurna ile karşıladı.

7- Kürt Açılımı yaptı, Barzani ve azılı PKK’lı Şivan Perwer’i Türkiye’ye davet etti.

8- Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan’a televizyonlarda sürekli “Sayın” diye hitap edildi.

9- Özellikle Batı şehirlerindeki Üniversiteler adeta PKK kampı haline geldi. PKK’lı öğrenciler sürekli taşkınlıklar çıkardı. Sınıflara Kürdistan bayrakları astılar, PKK lehine sloganlar attılar. AKP hükümeti ise bunların hepsine göz yumdu.

10- Kürtler mecliste Türklük hakkında ileri geri konuşuyor. Türk bayrağına ve Türk devletine karşı çirkince ifadelerde bulunabiliyor. Abdullah Öcalan’ın Heykelini dikeceğiz bile diyebiliyorlar. Tüm bu özgürlükleri sağlayanda AKP.

Peki, HDP Ve Kürtler ne istiyor? Ne istediler de vermediler? Cevap belli arkadaşlar. Tam Bağımsız (Amerika ve İsrail’e Bağımlı) Kürdistan. Ancak Kürdistan’ı isterlerken de Türkiye’nin batısından da vazgeçmek istemiyorlar. Tüm kıyı şeridi büyük bir Kürt istilası altında. Oteller, Gece Kulüpleri, Kafeler, Oto Galerileri saymakla bitmez. İzmirli kadınlar bile Kürtçe sloganlar atarak PKK sempatizanlığı yapmaya başladı.

Kürtçülük Türkiye’nin her yerinde hızla yayılmaya devam ediyor. Dün AKP Kürtlerin ve Kürtçülerin esiriydi, bugün de CHP’liler, Kemalistler Kürtçülerin esiri olmuş durumdadır.

Bir Cevap Yazın