Dudaklar Doğal Yollarla Nasıl Büyütülür? | Doğal Yöntemlerle Dudak Dolgunlaştırma

  1. Peeling

Cilt – dudak bakımınıza peelingi eklemelisiniz. Bu gerek hazır dudak peelingleri gerek, evde hazırlanan şeker peelingleri ile mümkündür. Mesela bir miktar zeytinyağı ile bir miktar şekeri karıştırın. Şeker, peeling yaparken, zeytinyağı da dudaklarınızı nemlendirecektir. Böylece nemlendirici peelinginiz hazır. Daha sonra temiz bir diş fırçası ile dudaklarınızı acıtmadan fırçalayınız. Bu, dudaklarınızda büyüme sağlayacaktır.

2. Bol Su Tüketimi

Hidrat! Çok önemli.Vücudunuz susuz kaldığında dudaklarınız büzüşür ve neredeyse kaybolur! Bol su içtiğinizden emin olun. Kilo – boyunuzdan bağımsız günde en az 3 Litre su içmeye dikkat edin. Dudaklarınızdaki büyümeyi göreceksiniz.

3. Dudak Kremi

Dudak kremi, her şeyden önce güzellik rutininizin önemli bir parçası olmalıdır. Hem bu maddeyi hem üstteki 2 maddeyi de uygularsanız dudaklarınız olabilecek en büyük haline ulaşacaktır. Narin dudaklarınızın nemlenmeye ihtiyacı vardır. Nemli dudaklar daha büyük gözükür.

4. Dudak Maskesi

Çoğu dudak maskesi, dudaklardaki ince çizgi görünümünü en aza indirgemeye çalışır. Ve çoğu dudak maskesi KOLAJEN içermektedir. Kolajen, dudaklarınızı pürüzsüz hale getirir, çizgileri azaltır ve dudakların büyük gözükmesine yardımcı olur.

Hatta bazı dudak maskeleri -ince – (çarşaf gibi) tasarlanmıştır – bunlar kolajenin (ve diğer faydalı bileşenlerin) dudakların içine enjekte olması için birkaç dakika boyunca doğrudan dudaklarınıza yerleştirilmesi amaçlanmıştır.

5. Gua Sha Taşı

Bu, bir aletin (taşın) basınç uygulamak ve gerginliği azaltmak için kullanıldığı bir tür Gua Sha yöntemidir. Aynı şey dudaklarınızla da yapılabilir, ancak bu yöntemi idareli kullanmak en iyisidir. Günde birden fazla kez yaparsanız, tahrişe neden olabilir, bu yüzden dikkatli olun! Cildinizi hazırladıktan sonra, dudaklarınızın etrafındaki bölgeyi uyarmak için tarak kenarlı bir taş kullanmanız önerilir. Bunu doğrudan dudaklarında yapmak istemezsiniz çünkü hassastırlar. Dudaklarınızın dış kısmına hafifçe basınç uygulayın ve tarak kenarını nispeten hızlı bir hareketle hizalayın. Bu, dudakların etrafında sürtünmeye neden olacak, bu da onları dolgunlaştıracak ve doğal renklerini ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır!

Bir Cevap Yazın