Dudaklar Nasıl Dolgunlaştırılır? Evdeki Malzemelerle Dudak Dolgunlaştırma!

1.Ev Tarifi:

Birkaç kırmızı biber serpintilerini bir çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Karışımı yavaşça dudaklarınıza yerleştirin ve tamamen silmeden ve en sevdiğiniz dudak kremi ile nemlendirmeden önce birkaç dakika bekletin. Bu sonuçlar uzun sürmese de, dışarı çıkmak için harika bir çözümdür. Daha hassas olan insanlar için, basit bir şeker ovma da çatlamış dudakları yumuşatabilir ve kızarmalarını sağlayabilir.

Sebebi nedir? Bu tarif ile Nasıl dudaklar dolgunlaşır? Acı biber, sürüldüğü bölgede kan dolaşımını hızlandırır ve vücut oraya yönelir. Bu tamamen kırmızı biber ile alakalı bir durum.

2.Ev Tarifi

(Evinizde varsa Tarçın Yağı ve Jojoba Yağı) Baharatlı tarçın ile doğal, dolgun ve acısız dudaklara sahio olun! Bu tarçın aromalı dudak dolgunlayıcıile organik kalın. Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için tarçın yağı, sıkılaştırmak için kafein ve hidrasyon için jojoba yağı gibi bileşenleri kullanan bu zulüm içermeyen dudak dolgunlaştırıcı, tüm kimyasallar olmadan anında dolgunluk sağlar.v

İsterseniz tarçın aromalı bir dudak bakım ürünü de satın alabilirsiniz. Ancak ev tarifini vereceğim sizlere:

  • Bir tutam tarçın
  • Dudak balmı/ veya herhangi bir yağ

İyice karıştırın. Dudak balmınız yoksa evinizde bulunan zeytinyağı veyahut ayçiçek yağını kulanabilirsiniz.

Boş bir bakım kremi şişesine karışımı dökün. Tarçın hem dudaklarınızı dolgunlaştırır hem dudaklarınıza nem verir.

3.Ev Tarifi

(Evinizde varsa) Hindistan Cevizi Yağı, dudaklarınızı nemlendirir ve dudaklarınızda dolgunlaşma ve parlaklık sağlar. Aynı zamanda zaten nemli ve parlak dudaklar daha dolgun durur. 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı sizler için yeterli olacaktır.

Hindistan Cevizi Yağı yoksa, muhakkak hindistan cevizi tozu çoğu evde bulunmaktadır. Çok az bir zeytinyağı ile 1 tutam hindistan cevizi tozunu iyice karıştırın. Bu, aynı zamanda dudak peelingi olur. Hem peeling hem dolgunlaşma sağlayacaktır.

Bir Cevap Yazın