Avrupalılar Et Yesin Ama Türkler Yemesin…

Tanrı’nın insanlar yesin, doğal döngü oluşsun diye yarattığı hayvanların bazı insanlar tarafından doğal dengeyi bozarak ölmemesini savunanlar et fiyatlarının pahalı olması gerektiğini savunmaya başladılar. Zaten Türkiye’de kişi başı et tüketimi Avrupa’nın en fakir ülkesinden bile daha az. Ayrıca veganlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a insanlar artık sayenizde et yiyemiyor diyerek teşekkür etti. Ancak bazı isimler bununla da yetinmiyor. Kilosu 100 lirayı geçen kıymanın bile daha da pahalanmasını istiyorlar. Bu kendini entel olarak gören, Avrupa hayranı, batı aşığı kişiler Türklerin et yememesini istiyor fakat savundukları Avrupa’da her gün Avrupalılar et yiyor. Kahvaltıda bile et yiyenler var. Türkler zaten et yiyemiyorken Avrupa aşığı Veganlar da Türklerin hiç et yememesini istiyor. Arkadaşlar insanların et yememesini istiyorsanız, hayvanlar ölmesin istiyorsanız gidin bunun propagandasını Avrupa’da yapın. Türkiye’de insanlar sadece bayramlarda et yiyebiliyor. Et yiyemediği için protein de alamıyor ve zekamız düşüyor. Fakat Avrupalılar sabah akşam et yiyerek güçleniyor, zekaları gelişiyor. Gidin propagandanızı Avrupa’da yapın. Niye Türkiye’de yapıyorsunuz?

Avrupa Güçlesin Türkiye güçsüz kalsın…

Türkiye’de et karşıtlığı yapanlar aslında batının paralı ajanlarıdır. Batıdan fonlanan gazeteciler, sanatçılar, medya mensupları Türkiye’de olmasını istemediği şeylerin nedense Avrupa’da da olmasın demiyor. Avrupa yapsın ama Türkiye yapmasın diyor. Avrupalı her gün et yiyecek, zekası gelişecek ama onlara hiç bir şey demeyeceksiniz fakat Türkler günde 10 gram kıyma bile yiyemiyorken Türkiye’de et düşmanlığı yapacaksınız.

Gerçekten samimi bir şekilde vegan olan, hayvan sever olan varsa gitsin veganlığı ve hayvanseverliğini Avrupa’da yapsın. Avrupa’da sokak köpekleri anında öldürülürken Türkiye’de sokak köpekleri sayısı yakında 15 milyonu bulacak. Avrupa’da herkes hergün rahatça et yiyebilirken Türkiye’de ise sadece bayramları insanlar ağız tadıyla et yiyebiliyor.

Bir Cevap Yazın