Fersan Elma Sirkesi 1000 ML Ürün İncelemesi | Elma Sirkeli Su Nasıl Tüketilir?

Ürünü Kibaroğlu Marketten 13 TL’ye satın aldım. Daha önce de küçük boyunu (sanırım 250 ml ya da 500 ml olması lazım) 5 – 8 TL gibi fiyatlara satın almıştım. Açıkçası fiyatı diğer market elma sirkelerine nazaran pahalı ancak içeriği daha temiz gibi geldi bana. Onlarda koruyucu dışında da maddeler oluyor gibi geliyor bana bilmiyorum. Tabi belki aynıdır içeriği. Bir bilen varsa anlatabilir yorumlarda. Ben önceden market elma sirkesini kullanıyordum çünkü elma sirkesinin hep bana iyi geldiğini bilirim içten dıştan destekle. Sanırım Şoktan aldığım elma sirkesini artık saç bakımında kullanacağım. Arada bir salatalıklarda kullandığım oluyor onu da.

Ürün Açıklaması:

Fersan Elma Sirkesi, doğal fermantasyon yöntemiyle elde edilmiş, yüzde 100 doğal bir üründür. Sirke ham maddesi Frings marka fermenterlerde fermantasyona tâbi tutulur ve 0.2 micron Fring filtrelerle süzülerek el değmeden hijyenik bir ortamda otomatik makinelerle doldurulur. Salatalarda ve çeşitli soslarda güvenle kullanabilirsiniz. Sirkeyi sadece salata ve soslarda değil, günlük hayattaki farklı ihtiyaçlarınız için de kullanabilirsiniz. Özellikle buzdolabı temizliği gibi hijyen gerektiren bölgelerde temiz bir mutfak bezi ve sirkeli su kullanabilirsiniz. Serin ve güneş görmeyen bir bölgede muhafaza etmeye özen gösterin.

Gelelim ürünün bendeki etkilerine;

  • Tokluk sağladı.
  • Gariptir ki, midemi rahatlattı.
  • Cildim parladı.
  • Saçlarım parladı.
  • Sıkılaşma sağladı.

Peki Ben Elma Sirkesini Nasıl Kullandım?

  • Büyük bir bardağa (tercihen 500 ml), 1 yemek kaşığı elma sirkesini ekledim, 20 – 30 ml boşluk bırakacak şekilde su ekledim, üzerine de sıcak su ekleyip ılık bir şekilde tükettim. Size de böyle tavsiye ederim. Eğer yapabilirseniz ve disipline olabilen biriyseniz, yatmadan 30 dakika veyahut 1 saat önce de elma sirkeli su içmenizi tavsiye ederim.

Bir Cevap Yazın