Cahil Gazeteci Cüneyt Özdemir Göktürk Alfabesini Irkçı Simge Zannetti

Cüneyt Özdemir Gerçekten Göktürk Alfabesini bilmeyecek kadar cahil mi yoksa başka bir yerlere mi hizmet ediyor? Cüneyt Özdemir Gizli Türk Düşmanı mı? Çünkü hiçbir Türk, Göktürk alfabesine bu şekilde alaycı ve düşmanca yaklaşmaz.

Arkadaşlar, dünyanın en iyi okullarında okuyabilirsiniz, tüm klasik eserleri okumuş olabilirsiniz, kitaplığınız ağzına kadar dolu olabilir fakat bu sizin cahil olmadığınız anlamına gelmez. Gazeteci Cüneyt Özdemir, daha önce görülmemiş bir cahilliğe imza attı. Türk düşmanı kişiler bile Göktürk alfabesinin ne olduğunu bilirken Cüneyt Özdemir adlı gazeteci Göktürk alfabesini ırkçı simge zannetti. Gerçekten hayret doğrusu. Bir gazeteci bile bu derecede cahil olmasına gerçekten diyecek bir şey bulamıyoruz.

Cüneyt Özdemir Türk Düşmanı mı?

Türklüğe ait simgeler, semboller hatta Türk adının kendisi bile bazı çevrelerce hoş karşılanmıyor. Türk denildiğinden mırın kırın ediyorlar. Türk adından ölümüne nefret eden kitleleri hepimiz biliyoruz. AKP’nin ilk yıllarında ve özellikle açılım zamanlarında Televizyon programlarında Türk karşıtı propaganda çok sık yapılır. Şimdi Cüneyt Özdemir gerçekten bilmediğinden mi Göktürk Alfabesine ırkçı simge dedi yoksa Türk düşmanı olduğundan mı? Cahilliğinden dediyse bunu elbet bir gün telafi edebilir yok eğer Türk düşmanı olduğundan dediyse hiçbir Türk bir daha Cüneyt Özdemir’i takip etmemeli ve adını dahi anmamalıdır.

Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında yaptığı canlı yayınında tepki çeken ifadeler kullandı. Valilik talimatıyla Hatay’a alınmayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı konuk alan Özdemir, Özdağ’ın şapkasındaki Göktürkçe ‘Türk’ yazısı ile ilgili olarak ilginç bir yorumda bulundu.

“Türk” yazısını ‘Irkçılık simgesi’ zanneden Cahil Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

Hayır ben şapkada ne yazıyor, onu merak ettim. Ayrı bir alfabe mi var, ne bu alfabe? Türk yazıyor diyorlar. Tuhaf bir alfabe, Kiril harfleri mi? Ümit Bey için demiyorum ama daha çok ırkçılığı mı simgeliyor? Türk yazıyor diyorlar, tamam onu anladım da niye bildiğimiz Türk alfabesiyle yazmıyor, o alfabe nedir? Gerçekten bilmiyorum. Göktürk alfabesiymiş, yani o zaman daha mı Türk oluyor?

Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir sanıyoruz ki Türklüğe ait olan her şeyden nefret ediyor. Ermeni kökenli Sevan Nişanyan bile Türklüğe bu şekilde saldırmadı. Cüneyt Özdemir gerçekten kime hizmet ediyor? Cüneyt Özdemir alaycı bir şekilde Göktürk Alfebesini kullanınca daha mı Türk oluyoruz diyor.

Sayın Cahil Gazeteci Cüneyt Özdemir, Sokakta çocuklar, kızlar, erkekler, yaşlılar kısaca toplumun bir çok kesimi Amerikan ve İngiliz bayraklı tişörtler giyiyor. Bu kişilere daha Amerikalı ya da daha İngiliz oluyor diyor musunuz? Bunları giyenler de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Yani Türkiye Cumhuriyeti’nde yabancı ülkelere ait simgeleri, semboller, bayrakları kullanınca sorun olmuyor da neden Türklüğe ait simgeleri kullanınca sorun oluyor? Cüneyt Özdemir’in neden Türklüğe karşı bu şekilde alerjisi var?

Ünlü isimlerden Demet Akalın Birleşik Krallık sembolünden oluşan Kazak giydi. Şimdi acaba kimse Demet Akalın’a bunu giydiği zaman “Daha mı İngiliz” oldun dedi mi? Hem Demet Akalın İngiliz değil fakat İngilizlere ait sembolleri gururla üstünde taşıyor fakat Türkler Türklüğe ait olan bir şeyleri kullanınca birileri rahatsız oluyor. Dışarıda bir sürü Amerikan, İngiliz, Fransız bayraklarından oluşan tişörtler giyen Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı var. Kimse bunlara bir şey demiyorken neden Türklüğe ait simgelere bu kadar kafayı taktı bazı kişiler? Burası Türkiye değil mi? Türklüğe ait simgeler neden zorunuza gidiyor? Türk lafını duyar duymaz fotoselli lambanın harekete ışıkla tepki vermesi gibi Türk deyince ırkçı diye yüzüne çemkirir bu tipler. Hep Türkler ırkçılık yapar. Diğerleri her zaman mağdurdur, mazlumdur. Liberal sol denen kafa budur. Deve kuşu gibidirler. Ne deve ne kuş…

Bir Cevap Yazın