Oréal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı Ürün İncelemesi

Oréal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı Ürün İncelemesi

Ürünü Cosmetica’dan 10-12 TL gibi bir fiyata satın aldım. Logosu gereği saç kestirmeye gerek kalmadığını ifade etmesi ve uygun fiyatı ilgimi çekmişti. Şampuan olarak ise saç derime çok iyi geldiğini söylemem gerekir. Hafif bir uzama gördüm saçlarımda bu şampuanı kullandığımda. Nedenini bu şampuanın vitaminler, hint yağı ve keratin içermesine bağlıyorum. Fakat uzun süre kullandığım için bence bir süre sonra aynı etkiyi vermedi. Ben de 1 aydan sonra şampuanı denek olarak kullanmaya karar verdim. turkcemalumatlar.wordpress.com O zamanlar doğum kontrol hapının saçı uzatıp uzatmadığını merak ediyordum. İçine birkaç adet doğum kontrol hapını ezip toz hale getirerek ekledim ve şampuanı çalkaladım. 1 ay da öyle kullandım. Açıkçası hap ile kullandığımda daha çok memnun kaldım. Ben zaten birçok forumda doğum kontrol hapının saç ve ciltte etkili olduğunu okuyup görmüştüm. Bunun dışında ürün, market şampuanı olarak fena değil fakat hep kullanacağım bir şampuan da değil. Yine kullanır mıyım evet ama kesinlikle etkisini anlayabilmek amaçlı aralarda başka şampuan kullanırım. Ürün bana herhangi bir şampuan dan farklı gelmedi. Beklentim daha fazlaydı. Daha çok uzatma etkisi beklerdim. Normal şampuan etkisi gördüm. Yani kısacası ürünü dönüşümlü olarak kullanacaklara tavsiye ederim.

Ürün açıklaması:

L’Oreal Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı 360 ml ile sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olmak hiç de zor değil. Uzun ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş olan ürün, bitkisel keratin, hint yağı ve vitaminlerden oluşan zengin formülüyle saçları güçlendirerek onarıyor, kökten uca besleyerek kırılmaya karşı koruyor. Kremsi yapısı ve güçlü onarıcı formülü sayesinde saç telleri tarafından hızla emilen şampuan, daha parlak, daha güçlü uzun saç ve daha sağlıklı saç isteğini bir hayal olmaktan çıkarıyor. Eşsiz bir saç şampuanı olan ürün, özel formülüyle saç bakım alanında bir devrim yaratıyor.

Ürün özelliği

İçeriğinde bulunan Hint yağı sayesinde kan dolaşımının hızlandırarak saçların daha hızlı uzamasına olanak sağlayarak saçı besliyor.

Formülünde bulunan vitaminler, bitkisel keratin ve hint yağı saçların daha güçlü, daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasına yardımcı oluyor.

Saçları ağırlaştırmadan besleyerek saça ipeksi parlak bir görünüm ve yumuşaklık kazandırıyor.

Uygulama şekli:

Islak saça masaj yaparak uygulayınız.

Bol su ile durulayınız.

Saç bakım rutininizi L’Oréal Paris Elseve Dream Long Kolay Tarama Saç Bakım Kremi ya da L’Oréal Paris Elseve Dream Long Uzun Saç Kurtarıcı Maske ile tamamlayınız.

Duştan sonra durulama gerektirmeyen, L’Oréal Paris Elseve Dream Long Bye Bye Makas Saç Bakım Kremini de kullanabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın