Biowera Bio-Soap Saç Uzamasını Destekleyen Bitkisel Sabun Ürün İncelemesi

Biowera Bio-Soap Saç Uzamasını Destekleyen Bitkisel Sabun Ürün İncelemesi

Sabunu 16 TL gibi bir fiyata Pttavm’den aldım. Bir sabun ambalajında saç uzatıcı etki yazması çok ilgimi çekti. Çünkü şampuanlarda bu duruma alışığım fakat çok nadiren sabun kullandım. İlk zamanlar saçlarımı yavaş yavaş sabuna alıştırmak amacı ile önce şampuan ile saç diplerimi arındırdım, sonra da bu sabunu elimle köpük oluşturarak saçlarımda 2-3 dakika bekletip yıkadım. Şimdi sadece sabunla saçlarımı arındırıyorum etkisini daha iyi anlayabilmek için. Ürünün etkisine gelirsek bir sabuna göre daha kremsi geldi saçlarıma uygularken. Ben uygulamak zor olur diye düşünürken aksine uygulama kısmı çok kolay oldu ve kremsi-yağlı kıvamını ve köpürmesini beğendim. Elbette yıkama kısmında saçta sertleştirme etkisi oluyor fakat saç kremleri de bunun için var. turkcemalumatlar.wordpress.com Ürün 130 gram, kısa sürede bittiğini söyleyenler olmuş ben 1 aydır kullanıyorum daha çeyreğine bile gelmedim. Sabunu 3 ay çok rahat kullanacağımı şimdiden görebiliyorum. turkcemalumatlar.wordpress.com Merak edip ürünü banyo esnasında kaşlarımda da denedim, bu sabun kaş çıkartıyor. Ürünün saç uzatıp uzatmadığına gelirsek, bu sabun gerçekten çok iyi saç uzatıyor. İki kardeşim de 1 ay sonunda saçlarımın uzadığını belirtti zaten. Bunun yanında saç dökülmesi sorunu zaten yaşamıyordum fakat, var olan ortalama dökülmem de azaldı. Saç diplerimi nemlendirmesini sevdim. Bu sabun saç diplerimi de rahatlatıyor. Yani normalde şampuan mı sabun mu diye sorsanız şampuan derdim fakat tabi ki bu sabun gördüğüm şampuanlardan daha iyi. Bu sabunu kesinlikle ileride de kullanacağım. İlk defa bir sabundan bu kadar memnun kaldım ve beni çok şaşırttı. Öyle ki, saç uzatmaya bir etkisi olmasa dahil sabun olarak bundan alırdım. Bence bu ürünü saç uzatmak ve saç dökülmesini azaltmak isteyen (alerjisi olanları bilemem) herkes bir denesin.

Biowera Bio-Soap Saç Uzamasını Destekleyen Sabun – 130gr içeriğinde bulunan bitkisel yağlar sayesinde saç dökülmesinin azalmasına ve saçınızın uzamasına destek olmak için tasarlanmış besleyici ve arındırıcı sabundur. Saçınızı nemlendirerek kuruluğun önlenmesine ve içerisinde bulunan bol miktarda mineral sayesinde saçları güçlendirerek dolgun ve hacimli saçlara kavuşmanıza yardımcıdır.

KULLANIMI: Islak cilde köpürecek şekilde istenilen düzeyde uygulanır, bol suyla yıkanıp durulanır. İçeriğin doğal saflık oranı %100 dür. Hiçbir biçimde kimyasal madde kullanılmamaktadır. Biowera kimyasal kullanımını bütünüyle reddeden %100 bitkisel üretim yapan bir markadır. Kullanılan bitkisel hammaddelerin tamamı Helal ve USP sertifikalıdır. Ürünlerimiz GDO,Paraben vb. hiçbir madde içermez.

Uyarı: – Ürünlerimizin tamamı doğal bitkilerden üretilmektedir. Bu nedenle içeriğindeki bitkisel maddelerden herhangi birine karşı duyarlılığı olanların kullanması önerilmez.

Ürün İçeriği: Olea Europaea Olive Fruit Oil ( Zeytinyağı ), Aqua ( Su ), cocos nucifera hindistan cevizi yağı, Ricinus Communis Seed Oil ( Hint Yağı), Persea Gratissima ( Avokado Yağı ), Triticum Vulgare Germ Oil, ( Buğday Tohumu Yağı ),  Simmondsia Chinensis Seed Oil, ( Jojoba Yağı ) , Prunus Amycdalus Dulcis Oilprumus, ( Tatlı Badem Yağı ) , Armeniaca Kernel oil, ( Kayısı Yağı ) ,Hydrolyzed keratin, ( Hidrolize Keratin ), Hispanica Seed Oil, ( Chia Tohumu Yağı), Aloe Barbadensis Leaf Extract ( Aloe Vera Yaprak Ekstresi )

One comment

Bir Cevap Yazın