Body Boom Lavanta Nemlendirici Sabun İncelemesi

turkcemalumatlar güzellik uzmanından Body Boom Lavanta Nemlendirici Sabun İncelemesi

Ben bu sabunu Procsin markasının kendi sitesinden geçen yıl 12 TL gibi bir fiyata satın aldım, güncel fiyatı 20 TL olması lazım. Lavanta çok sevdiğim bir bitki olduğu için daha çok el temizliği niyetine almıştım. Fakat kokusu çok hoşuma gitti bir süre sonra vücut için kullanmaya başladım. O sıralarda lavanta ve sivilce ile alakalı yazılar okuyordum, daha doğrusu lavantanın sivilceleri azaltması ile ilgili, böylece hem duş sabunu olarak hem yüz için kullanmaya başladım. Açıkçası neden bilmiyorum ama cilt rengini açtığını düşünüyorum. Ciltte ve yüzde aydınlık sağlıyor. Bunun yanında çene etrafındaki sivilcelerimi azalttığını kesin olarak dile getirmeliyim. Beslenmem de herhangi bir değişiklik yoktu, yüzüme sadece bu lavanta sabununu uyguladım. Sabunun görüntüsüne ve kokusuna gelirsek, sabunda lavanta tohumlarının gözükmesi benim fazlasıyla hoşuma gitti, bunun yanında doğal olduğu zaten aşikar. Açıkçası ben hem yüz temizliği için hem de vücut temizliği için kesinlikle öneriyorum. Hiç öyle ciltte sertlik hissi, kuruma yapmıyor aksine nemlendiriyor. Kokusu da gayet hoş, ağır değil. Saçlarımda nasıl etki ettiğini görmek için birkaç kez de saçlarımda uyguladım. Önceden yağ uygulamıştım saçlarıma, sabun da bir temizleyici olduğu için şampuan yerine tek olarak kullandım, saç kremi dahil uygulamadım tam etkiyi gözlemlemek için. Pek köpürmüyor sabun bu arada fakat saçlarımda dahil hiç sertlik hissi vermedi yıkarken bile. Saçlarımı duruladıktan sonra saç diplerimde ferahlık hissettim. Öyle ki saç kremi uygulamamama rağmen saçlarım yumuşaktı. Fakat ben kesin bir şekilde bu ürünün renk açtığını saçlarımı bu sabunla yıkadıktan sonra anladım. Saç uçlarımın biraz açıldığını ve parladığını farkettim. Sabunu kararan bölgelerinizde kesinlikle öneririm (Bikini bölgeleri-koltuk altı ve Bacak arası- , diz, dirsekler, bilekler). Kısacası saç, yüz ve Vücut bakımı için bu sabunu kullanmanızı öneririm. Ben çok memnun kaldım. Sizlerin de memnun kalacağın düşünüyorum.

Ürün Açıklaması: Ciltte sorunların giderilmesinde destek olurken saçlarda oluşan kepeklenmeyi gidermede yardımcı bir üründür. Bedenin rahatlamasına etki eder. Saçların canlı bir görüntüye kavuşmasına yardımcı olurken cildin kalıcı bir yumuşaklığa kavuşmasına destek olur. Cildi ve saçları tonic etkisiyle temizlerken cildin yağ dengesinin korunmasına katkı sağlar. Cilt temizliğinde kullanılırken; vücudun yağ dengesini düzenler. 

İçindekiler: Saponaria Officinalis Root Extract, Olra Europaea Fruit Oil, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Angustifolia Flower Powder

Uyarı: Gözde temasında kaçınınız. Teması halinde bol su ile durulayınız. Uygulamadan önce el bileğinizin iç yüzeyinde deneyiniz. Beklenmeyen bir etki gördüğünüzde ilgili doktora başvurunuz.

One comment

Bir Cevap Yazın