Youtube Kanalı İle Birlikte Yürütüldüğünde Size TYT Ve AYT Sınavlarında Derece Yaptıracak Kitaplar

Aşağıya edindiğim tecrübelerim sonucunda netlerimin artmasını sağlayan kanal ve birlikte kullandığım kitapları bırakıyorum.

  1. Kenan Kara İle Geometri ve Acil TYT AYT Geometri Soru Bankası

Gerçekten zor bir kitap olduğunu söylemeliyim ancak konu anlatımı sayesinde daha anlaşılabilir sorular oluyor. – Açıkçası konu anlatımı yeni başlayanlar için zorlayıcı olabilir. – Yine çözümler de bu kanalda bulunmaktadır. Kitap hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenler için:

2021 TYT Geometri Kaynak Önerileri

2021 AYT Geometri Kaynak Önerileri

Daha fazla Geometri kanal önerisi için:

2021 TYT Geometri Kanal Önerileri

2021 AYT Geometri Kanal Önerileri

2. Selin Hoca ve Limit TYT AYT Biyoloji El Kitabı ve Limit TYT AYT Biyoloji Soru Bankası

Biyoloji çoğunlukla bilgi odaklı olduğundan neredeyse soru bankası sayısı kadar konu (konu anlatım, özet, el kitabı) kitabına sahiptim. Ben öyle çalıştığımda biyoloji benim için daha anlaşılır oluyordu açıkçası tabi bu herkes için farklıdır.

Önce Limit Biyoloji El Kitabından konuyu okuyup tekrar edip sonra videoları izliyordum. Videolarda bahsedilip kitapta olmayan veya özet kısımları da boş yerlere yazıyordum. Çok pekiştirici oluyordu, kitap dolu dolu. Ne zaman hazırlansam kullanacağım bir el kitabı ve videolar.

Bunun yanında konu anlatımı hallettikten sonra TYT AYT Biyoloji Limit Soru Bankası tek kitap şeklinde vardı (2018’de almıştım) şimdi tyt ayrı ayt ayrı olabilir emin değilim. Herneyse benim için tek kitap bitirmek gözlem açısından ayrıcılığa sahipti, neredeyse her derste 1 adet böyle tek kitaplar kullandım. Özellikle hücre bölünmeleri, üreme çeşitleri vb. ile ilgili kısımlardan soru çözmek çok pekiştiriciydi benim için, kesinlikle tavsiye ederim.

2021 TYT Biyoloji Kanal Önerileri

2021 AYT Biyoloji Kanal Önerileri

2021 TYT Biyoloji Kaynak Önerileri

2021 AYT Biyoloji Kaynak Önerileri

3. Selami Yalçın İle Tarih ve 7 Günde TYT AYT Tarih Kitabı

Son tekrarlar açısından çok iyi bir kitap, son tekrar videoları da çok iyi. Ben işaretlemeyi daha çok sevdiğim için kitabı aldım. Gayet uygun bir fiyattı.

2021 TYT Tarih Kaynak Önerileri

2021 AYT Tarih Kaynak Önerileri

2021 TYT Tarih Kanal Önerileri

2021 AYT Tarih Kanal Önerileri

4. Fundamentals Biyoloji ve Fundamentals Biyoloji Soru Bankaları

Biyoloji görselliğin önemli olduğu bir ders olduğundan bu ikiliye bir şans verin derim. Böylece hatırlamanız daha kolay olur.

5. Benim Hocam Kadir Gümüş ve TYT türkçe Video Ders Defteri

Ben Türkçe dersini çok seven biri olarak, bu konu anlatımında bir çok bilmediğim özellik öğrendim ve kitabıyla birlikte kullandım, Türkçe de aslında soru çözmenin yanında bilgi odaklı bir ders. Kesinlikle böyle derslerin konu anlatımına ayrı bir ağırlık verilmesi gerekir.

2021 TYT Türkçe Kaynak Önerileri

2021 TYT Türkçe Kanal Önerileri

2021 AYT Edebiyat Kanal Önerileri

2021 AYT Edebiyat Kaynak Önerileri

Bir Cevap Yazın