L’Oréal Paris Üç Etkili Fresh Jel Krem Ürün İncelemesi

Ürünü Mart ayında teyzem ve kardeşim A101 indirimi ile 15 TL gibi bir fiyata satın almış. Normalde 45 TL imiş. Bir an şaşırdım acaba sahte mi diye. Bilemedem ama muhtemelen sahte değildir. Gelelim Ürün İncelemesine;

  • Ürünü genel olarak boynumu nemlendirmek amacı ile kullandım, zaten yüzümde birden fazla ürün kullanıyordum, o nedenle yüzümde sadece birkaç kez kullandım. Nemlendirmesi gayet iyi.
  • Ürün üzerinde yazdığı gibi cildi ferahlatıyor, zaten hoş bir kokusu var.
  • Cildimi yumuşattı ve tazeledi.

Bu arada, L’Oréal Paris markasının da hayvanlar üzerinde deney yapan markalardan olduğunu öğrendim. Bizimkiler satın aldığında böyle bir durumdan bihaberdik. Aslında biz kozmetik ürün kullananlarda da hata var, detaylı araştırmıyoruz, hiç düşünmedik hayvanlar üzerinde deney yapılıyor mu yapılmıyor mu, halbuki bu konu çok daha önceden dile getirilmiş, biz farketmemişiz. Gerçi geç olsun güç olmasın, bihaber olduğumuz zamanı değiştiremeyiz, önemli olan artık dikkatli olmak. Ben, daha önceki malumatımda belirttiğim gibi, elimdeki hayvan deneyi yapan ürünleri bitirip birdaha almamayı düşünüyorum. Size de bunu tavsiye ederim.

Bu arada yukarıdaki fotoğraftaki kısmı anlamlandıramadım, yazılar birbirine karışmış, ben mi fazla paranoyak düşünüyorum bilmiyorum ancak nedense bu bana sahte olabileceğini düşündürdü. Bu ambalaj hatasını anlayamadım.

Ürün Vaatlerini Yerine Getiriyor Mu?

Evet bana göre getiriyor. Gerek ferahlık hissi, gerek nemlendirmesi, gerek cildimin gergin durması. Ben beğendim ancak birdaha almayacağım. Sebebini de yukarıda belirttim.

Bir Cevap Yazın