Mixup Sulphur Tırnak Bakım Yağı ve Menekşe Esansı İle Tırnak Uzatma

Aslında bu yazıyı, Mixup Sulphur Tırnak Bakım Yağı ve Menekşe Esansı İle Tırnak Uzatma olarak yazmak isterdim ancak, aktardan Menekşe yağı istemem, kendisininse menekşe esansını bana menekşe yağı diye kakalaması ve eve geldiğimde bunu farketmem sonucu bu şekilde inceleme yapacağım. Ancak Mixup Sulphur’ü Menekşe Yağı ile kullandığımda ayrı ve daha iyi sonuçlar aldığım bir malumat (önceden deneyimliyim 2 ürün konusunda da) paylaşacağım. Bunun yanında menekşe esansı ürün incelememde, menekşe esansının şaşırtıcı bir biçimde menekşe yağı gibi tırnaklarımı uzatıp sertleştirdiğini gözlemlediğimi belirtmeliyim.

Gelelim bu ürünlerin özelliklerine, aslında 2 ürün de ayrı ayrı tırnak uzatan ürün ancak düzenli olarak biri sabah biri akşam şeklinde kullanıldığında gerek tırnak sertleştirme etkisi gerek tırnak uzatma etkisi gerek tırnaklardaki pembelik etkisi maksimize oluyor. Açıkçası ben gece yatmadan önce menekşe esansını uyguluyordum. Sabah ellerimi ve tırnaklarımı iyice yıkadıktan sonra da Mixup Sulphur uyguluyordum. Ayrıca belirtmeliyim ki iki ürünün tırnak dışında da yaygın kullanım alanları var. Bir önceki ve bir sonraki malumatlarda bu özellikleri göreceksiniz.

Bir dönem yanlış tıraş uygulamam yüzünden, tıraşın bıçak kısmı, tırnak dibime gelmişti ve o kısım kırılmıştı. Cidden aşırı kısa duruyor ve beni rahatsız ediyordu. Hatta tırnağımın bir kısmı tamamen kırılmıştı. Resmen ortası yarık bir tırnakla geziyordum. Araştırdım araştırdım bunları buldum. Aslında Sally Hansen gibi markalar da vardı ancak çok pahalıydı. (Tabi indirime girerse hemen alırım o ayrı.) 1 ayda ciddi bir uzama oranı yaşadım. Tırnaklarımın en uzun haline 1 ayda ulaşmam beni çok mutlu etti. Sadece tırnak uzaması için değil, kırılan, kopan tırnaklarınız varsa tırnak sertleştirmek için de kullanabilirsiniz.

Yani demem o ki bu iki ürün, hızlı tırnak uzaması için birebir.

One comment

Bir Cevap Yazın